21.08.2020

Çatı Katı Aşk 7.bölüm özet. Ateş para copilot olmayı kabul ediyor

 

Ateş ve Ayşen'in öpüşmesiyle partide işler karışır. Yasemin; Demir bu sahneyi görmesin diye havuza atar, kendisi de düşer. Ömer bu öpüşme sahnesini görüp Ateş'e saldırırken hesap sormak için Ayşen'i çekeleyerek dışarı götürür. Demir; kardeşinin kolundan çekiştirilmesine kızar. Yasemin hem partide hem de evde bu sorumsuzluğu için Ateş'e kızıp bağırıp küser

Celal baba ise evde  bir valiz hazırlatmış beklemekte, sinirli bir şekilde evdekilere bir şey söylemeden dolanmaktadır. Ömer'in Ayşen'i çekiştirdiğini gören Celal çocuğa tokatı patlatır. Diğerleri de aynı anda gelir. Ömer'in başka kızla öpüşme resmini gösterince Demir de çocuğa kafa atar. 

Kızıyla daha evlenmeden Ömer'in böyle bir şey yapmasına Celal baba da diğerleri de  çok kızar ve çocuğu evden kovar . Ömer o sırada Ateş'le Ayşen'in öpüşmesini söyleyecekken Ateş onu yediği tüm naneleri babasına söylemekle tehdit eder. Ömer gitmek zorunda kalır. 

Zabıtaların gelip de masaları toplaması üzerine restoranın ve esnafın borcu oluşur. Özellikle mantıcının masaya ihtiyacı vardır. Babası yüzünden bütün bu olanlar Ateş'i normalde asla kabul etmeyeceği bir şey yapmaya zorlar. Eskiden kendisine rakip bile görmediği birisinin yanında daha önce defalaca kez kazandığı bir yarışta yardımcı pilotluk yapmak. Adamın verdiği parayı Celal baba ve Antikacı Emin'e verir. Esnafın ve mantıcının zabıtaya olan borçlarını kapattırır. 

Evdeki maddi sıkıntı Şuayip ve Suheyla'nın yeni fikirler bulmasına sebep olur. 'Aşk bohçası' adını verdikleri bir site kurup Süheyla'nın yiyecekleri, Demir'in mantıları, Yasemin'in kekini  ve Ayşen'in diktiği elbiseleri koyarlar. Tabi gereken sermaye desteğini Ateş yapar 

Ateş ve Yasemin evli çift olarak kıyafetleri giyip mankenlik yapar. Demir onları kıskanır ve Sevda üzerinden o da Yasemin'i kıskandırır. Yasemin söylediği yalanlardan bıkmış bir anında Demir ile dertleşir. Yasemin; Ateş'e Demir'in evliliklerinin sahte olduğunu bildiğini söylemez. 

Asaf Avcı vergi kaçırmadığı için işlem yapılmadan evine dönse de kendisini ifbar ettiğini zannettiği Celal babaya artık kin beslemektedir. Bunu fark eden kardeşi sırayla Ateş, Celal ve Emin'i sırayla olabileceklerle ilgili ikaz edip yiğeninin eve dönmesi için ısrar eder.   

Şuayip sokakta broşür dağıtırken karşılaştığı bir sosyal medya fenomeniyle resim çektirip Aşk Bohçası'nın reklamını yapınca birden müşteri akını olur. Mantıcı da ki masa sandalyeler yetmeyince evin bahçesine hatta salonuna bile müşteri gençler gelir. Asaf bey oraya usulsüz olduğuyla ilgili yetkilileri gönderse de gençlerin "Biz müşteri değiliz. Akrabayız. Buluşma toplantısı bu" demesi üzerine işlem yapmadan geri dönerler.     

Sevda Demir'in odasında bir şey ararken genç adamın sakladığı nikah cüzdanını bulur ve her şeyi anlar. Yasemin'i çatı katında köşeye sıkıştırırken aşağıda Ateş ve Ayşen de aşkla ilgili konuşmaktadır. Ayşen'in Ateş'i istemediğini söylemesi üzerine adam gider. 

Hiç yorum yok:
Write comments