20.08.2020

Güneşi Beklerken 43. bölüm özet. Kerem ve Zeynep kaçırılıyor


Güneşi Beklerken de Zeynep Kerem'e "Ailenle ilgili haber ya haber doğruysa" de ve onun yanında yer almaz. Zeynep'in Kerem'in yanında olmaması okulda soru işaretlerine yol açar. Kerem ailesini temize çıkarmak için çabalamaya niyetlidir. Barış sonuna kadar yanındayım der ve onunla Sayar kimyanın eski binasına gider ama bir şey bulamazlar

Cihan kendisine gelen cd.yi izler ve geçmişte Cem'le ilgili yaşadıklarını hatırlar ve evden çıkıp avukatını boşanma amaçlı arar. Tülin hamile olduğunu öğrendiğinde Cihan'a söyleyemeden kocası ona mahkeme celbini verip evden eşyalarını toplayıp gider.  

Barış okulda Jale aracılığıyla Mehmet beyle tanışır. Bu tedaviler katılan Güneş isminde bir kardeşi olduğunu, Jale'nin onun abisinin karısı olduğunu söyler. Ahmet sayar haberde röportaj veren kadına gider. Olayla ilgili soru soranın kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Ardından kadının kocası televizyona çıkıp eşimin psikolojisi bozuk diye demeç verir.  

Zeynep Kerem ile konuşmak için bir parka gider. Orada Kerem'in kaçırıldığını görür. Bağırmaya başlayınca Zeynep'i de kaçırırlar. İkisini de bağlarlar. Ahmet Sayar'ı arayıp "Oğlunun sağ olmasını istiyorsan çıkıp konuşman lazım" der. Polisi çağırırlar. Zeynep ve Kerem'i aramaya başlarlar. Jale ve Güneş engel olmasın diye Mehmet bey onların telefonlarını alır. 

Olanlardan sabah haberi olan Cihan da gelir. Ahmet Sayar açıklama yapmayı kabul etiği sırada Kerem ve Zeynep kaçmaya çalışmaktadır. Ormanda koşarken kızın ayağı burkulunca saklanırlar. Sonra da tam Ahmet Sayar açıklama yapacakken Güneş ikilinin karşısına çıkıp onları kurtaracağını söyler



Hiç yorum yok:
Write comments