16.09.2020

Gençliğim Eyvah 14. bölüm özet. Azra Zola sayesinde geri dönüyor

 


Arif ve Zekeriya uzun uzun düşünüp çeşitli senaryolar kafalarından geçirip oğullarını karılarına söylemeye karar verir. Ancak bu kez kötü bir şey duymak istemeyen Hacer ve Nuriye onları durdurur. Zekeriya ve Arif çocuklarına babalık etmeye karar verir. Çocukken yapamadıkları şeyleri beraber yapmaya başlarlar. 

Azra Zola'ya bir mektup bırakmıştır. Mektubu okuyan Zola duygulanırken kız kardeşini üzdüğü için Veysi ve Çavi kuytuya Ahmet'le konuşmaya gider. Çavi ağzından kardeş olduklarını kaçırır. Veysi bayılır. Her şeyi öğrenen Veysi; Suzan'a söylememek için çabalamaya başlar.

Babalar sırlarını Veysi'nin öğrendiğini duyunca panik olur. Ertesi gün Veysi'nin doğum günüdür. Parti yapmaya karar verirler. Veysi sırrı söylemediği için Suzan'la arası bozulur. Bu sefer babaları "Suzan'la beni barıştırmazsanız sırrınızı söylerim" diye tehdit edince kızla konuşurlar ama netice alamaz. 

Kızını çok özleyen Zekeriya Zola'yla konuşup onu geri getirmesini rica eder. Zola da Azra'nın yanına gidip onu gelmeye razı eder. 


Hiç yorum yok:
Write comments