16.10.2020

Çocukluk 2. bölüm özet. Dodo'nun yeni ailesi kim olacak


Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çocukluk dizisisnin bu bölümünde Dodo'ya bir aile talip olur. Normal görünen bir karı koca çocukla çok iyi zaman geçirir. Dodo da mutludur. Çocuğu ablası gibi sahip çıkmış olan Mavi'nin içi hiç rahat değildir. Hayalet'e Dodo'nun başı dertte diyerek bir kez eve gider ama balkonda baloncuk üfleyen Dodo'nun keyfi yerindedir. 

Anne baba adayı çift Ayşegül'den o gece çocuğun onlarla kalmasını rica edip ısrar eder. Dodo'nun da mutlu olduğunu gören Polyanna kabul eder. Çocuğun elinden bırakmak istemediği şampuan şişesinin ona annesini hatırlattığını duyan kadın o andan itibaren şişeye takar. Çocuğun elinden zorla alıp dışarı atar. Çocuk yuvayı aramak ister ama izin vermez

Dodo'yu uyumadan önce zorla banyoya sokan kadına kocası engel olamaz. Mavi çocuğun başının dertte olduğunu hissedip hayalet ve kızlarla oraya gider. Mahir de arkalarından gelip Mavi'ye kızar. Mahir aileyi aradığında fenalaşmış olan Dodo'yu kendisine getirmeye çalışmalarını duyar. Mavi balkona tırmanıp Dodo'yu kurtarır. Çocuğu hastaneye götürürler. Dodo kendine ardından yuvaya gelir.

Zeynep yeni adıyla Serçe ise Ayşegül'ün yanlışlıkla ortada bıraktığı aile dosyalarının arasından kendisine bir anne baba seçer. Annesiyle görüşmeye giden Ayşegül kadını kararından geri döndüremez. Kadın Zeynep'i yuvaya bırakmakta aşığıyla beraber yaşamaya kararlıdır. Ancak evlatlık vermeyi istemez. Aşığı olan adam ise kızı zengin bir aile alırsa onlara da faydasının olacağını düşünmektedir.

Aslında çocukların aile dosyalarını görmesi yasaktır ama Ayşegül kuralı çiğner ve aileyle görüşür. Zeynep'in seçtiği aile aslında bir bebeği evlatlık edinmek isteyen mükemmel bir ailedir. Ancak kendilerini seçen bir çocuk olduğunu duyunca onunla görüşmeyi kabul ederler. Çok güzel zaman geçirirler. Pizza yerler, lunaparka giderler. Ancak Zeynep annesini özleyip ağlamaya başlar

Ayşegül aile dosyalarını Mahir'e verip çocukların bakmasına izin verir. Tabi bunun aralarında kalmasını rica eder. Bambi televizyon dizisindeki ailede ısrar edince Mahir afişi yırtar. Bir kadın yuvanın önünde beklemeye başlar. Uzaktan Bambi'yi ve kızları izlemeye başlar. 

Hiç yorum yok:
Write comments