7.02.2021

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. bölüm özet. Sefer ve Nahide'nin kızı doğuyor


Yıldız'ın hamile olduğunu öğrenen Kuzey sağlamasını yapmak için doktora gider. Doktor hamileliği onaylar ama bebeğin kanalı normalden açık olduğu için oturması, stresli olmaması gerektiğini söyler. Kuzey bu andan sonra sıkı yönetim ilan eder. Kadının çalışmamasını, kızlarının ona hizmet etmesini sağlar. 

İki ailede Kuzey ve Yıldız'ın bebek haberine sevinir. Kamer'i Poyraz'a isterler. Herkes verir ama Yıldız için sınavlardan geçen Kuzey bir bilmece sorar ve eğer bilemezse kardeşini vermeyeceğini söyler. 

Nahide'nin gaz sancısı yüzünden doğuracağını düşünüp herkesi panik yaptığı bir kaç olaydan sonra gerçekten suyu gelir ve doğurur. Doğuma Yıldız ve Sefer de girer ama ikisi de bayılır. Sonunda kız bebek dünyaya sağlıkla gelir. Yeni anne baba bebeğe bakarken çok yorulur

Cevher Yıldız'a 3 aydır görüştüğü Fahriye'ye evlenme teklif etmek istediğini söyler ama "Hayır" demesinden korkmaktadır. Yıldız'dan Fahriye'yle konuşup ağzını aramasını ister. Ardından kadına tek taş yüzük alıp provalar yapar. 

Restoranda Kuzey çalışanlara özellikle yeni "Baby face" adayı Mete'ye kök söktürmektedir. Şükrü yanlışlıkla mutfakta tavayı alev aldırır ve kendisini yakar. Sonra da düdüklü patlar ve her yer kirlenir. Müşteriler yemekleri beğenmeyince gitmeye başlar. Yıldız gibi yemek yapacak birilerini ararlar ve Kuzey annesinin yapabileceğini düşünür.

Yıldız bütün gün Kuzey'i bekleyip çok sıkılır. Kuzey'e ve restorana bakmaya giderken takılıp yüzüstü düşer. Kızlara seslenir ama onlar arkadaşlarıyla sahildedir. Sesini kimseye duyuramaz.

Hiç yorum yok:
Write comments