28.02.2021

Sen Çal Kapımı 33. bölüm özet. Serkan Selin'e hisse devri yapıyor


Serkan ve Eda'yı kulübede baş başa bulan Selin kavga çıkartır. Deniz de formalite icabı hesap sorar. Ancak Selin haklı olduğu için surat asar ve bunun tadını çıkarır. Hatta şirketten istifa dilekçesi bile yazar. Serkan ona haksızlık yaptığını düşünüp kendisine ait şirket hisselerinden %5'ini Selin'e devreder. Eda en azından haber vermesi danışması gerektiğini söyler. Ferit ve Engin de aynı fikirdedir ama uzatmazlar.

Şirkete Leyla gelmez çünkü annesi rahatsızdır. Bütün iş Erdem ve Melo'ya kalır. Erdem Leyla'nın yokluğunu hissedip ertesi gün gelmesi için arar

Engin ise Pırıl'ın hamilelik hormonlarıyla ve şişmanlayıp çirkinleşeceği takıntısıyla uğraşır

Deniz ve Selin arasındaki ittifak devam eder. Kimliği belirsiz birisi ikiliyi doğum günü partisi bozulduğu için sinirlenip Selin'in Deniz'i öptüğü anın resmini çekmiş; bunu da şirkette Serkan Bolat'a kuryeyle yollamıştır. Yanlışlıklar ve önemsememeler yüzünden zarf bir türlü Serkan'a ulaşmaz. 

Ayfer ve Aydan restorana gelmeyen ve ortalarda olmayan Alex'i öldürdüklerinden emindirler. Ama cesedin neden ortadan kaybolduğunu anlayamazlar. Seyfi para koparmak için birilerinin ortadan kaybettiğini şantaj yapacaklarını iddia eder. Polisler 2 gündür ortada olmayan Alex'in en son iki kadınla konuştuğunu saptadıkları için onlara soru sormak için evlerine gelir. Korkup panikleyen Ayfer ve Aydan yurt dışına kaçmak için harekete geçer. Aydan hanımı bir daha görmemekten korkan Seyfi onları ihbar edince yakalanırlar. Oysa ki Alex başka bir kadınla günün gün etmektedir. 

Serkan Eda'nın yetimhane için 50 tane teraryum hazırlamasına yardım eder. Şirkette sürekli didişirler ama Eda her yaklaştığında Serkan ona karşı kayıtsız kalamadığını fark eder. Bölüm sonuna doğru Melo ve Ceren'den kendisini Eda'dan habersiz onunla buluşturmalarını ister. tabi ki ikisi de mutlu olur ve yeri ayarlayıp Eda'yı oraya getirme içini Melo üzerine alır. 

Ceren Serkan'ın Selin'e hisse devredeceğini bilmesine rağmen Eda'ya söylemeyince tartışırlar. Ferit Ceren'e iyi davranmaya çalışır ama kadının aklı Deniz'dedir. Deniz'e gidip birlikte olmayı denemeyi teklif eder ama adam açık açık ben seni istemiyorum Eda'ya aşığım" der. Ceren çok kötü olup önce Eda'yla restoranda buluşmak için çıkacak olan Serkan'a gider ardından ağlayarak Ferit'e gider. 

Serkan restorana gider. Eda'yı görür görmez dudaklarından öper.  

Hiç yorum yok:
Write comments