1.03.2021

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. bölüm özet. rus mafyası kızları kaçırıyor


Show tv de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde 'Eşim var benzerim yok' yarışmasında finale kalan Osman Gökçe çifti Poyraz ve kamer çiftini yenip büyük ödülü yani yeni bir arabayı alırlar.

Sefer'in bıçaklanması çok ciddi bir şey olmasa da ailesi çok endişelenir. Sefer eskisi gibi değildir. Yanında kimseyi istemez. Hastaneden çıktığında sahilde varilde ateş yakan evsizlerin yanına gider. Oraya arabasıyla gelen bir kadın onları alıp evine götürür. Yedirip içirip sorular sorup uyutur. Böbreğini çalacaklarken son anda Kuzey ve Ruhi gelip onları kurtarırlar.

Gençler evde Kuzey ve Yıldız olmayınca sevgilileriyle evde otururken denizden gelen Rus bir kadın onları korkutur. Gemiden düştüğünü söyleyen kadın yüzerek oraya gelmiştir. Polisi ambulansı aramasını da istemez. Sonrasında kadının Rus mafyasından büyük bir elması çaldığını onunla müzayedeye gidip sevgilisini kurtaracağını söyler. Kadın ateşlenince doktor Cihan'ı çağırıp iğne yaptırırlar. 

Rus kadın sabah uyanıp Feride'nin cüzdanındaki paraları ve Osman'la Gökçe'nin yarışmada kazandığı arabayı çalıp kaçar. Bir otelde düzenlenen müzayedeye gidip orada bir adamla konuşur. Bağlı haldeki sevgilisini görür. Aynı otele baş başa kalmak için Sefer ve Nahide oraya gider. 

Müzayedeye giren Nahide rus kadının getirdiği saati açık arttırmayla alır. Rus kadının saatini onlardan almak isterler ama Nahide yüksek paraya bile satmaz. kadın bu kez Sefer tekken odasına girip üzerine saldırır. Nahide odaya girdiğinde kadın yatakta Sefer'in üzerindedir. Nahide kıskanınca olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirip sevgili olduklarını söyler 

Çocuklar evde giden araba için üzülürken Rus mafyasının adamları ellerinde tüfeklerle içeri girer. Rus kadın gece onlara bir müzayedeye gideceğini söylediği için internetten bakıp müzayede ilanını bulurlar. Adamlar evdeki herkesi yanlarında götürür. onları gören Şükrü ve diğer adam arkalarından koşup silah atar ama yetişemez. Hemen Kuzey'i arayıp durumu haber verirler.  

Hiç yorum yok:
Write comments