19.05.2018

İstanbullu Gelin 50. bölüm özet, Süreyya'yı yıkan gerçek


Geçen bölümde Faruk'un hastanedeki odasına Gözde adında bir kadın girmişti. Süreyya ile ayrı oldukları dönemde tek gecelik bir ilişki yaşamışlar. Kadını gördüğünde Faruk çok gerildi, çok tedirgin oldu. Dostça duygularla geldiğini söyledi kadın. Ama aslında Adem'in planıymış, kadını zamanında o tutmuş, şimdi de geri getirmiş. Planı da faruk'u her yönden mahvetmek. Hem işle ilgili hapse attırmak için, hem de Süreyya ile evliliğini bozmak için.

Faruk iyileşip eve döndü. Süreyya dört dönüyordu kocasının etrafında. Çok geçmeden Gözde catering şirketi adına iş görüşmesi için geldi ve biraz da zorlayarak işi aldı. Gözde'yi etrafta gören Süreyya'nın kadınla ilgili tedirginliği arttı.

Garip'in eski karısı, genç bir çocukla evlenmiş. Bunu biraz da eski kocasını kıskandırmak için yapmış.

Durumdan huzursuz olan Faruk, Akif'ten Gözde ile konuşmasını istedi. Telefon konuşmasını duyan Senem ise aldatıldığını düşünerek çıldırdı. Teyzesi ve Dilara ile Akif'i gözetlerken onun Gözde ile buluştuğunu gören Süreyya allak bullak oldu. Gidip Faruk'a sordu, "Gözde kim?" diye. Faruk itiraf etmek zorunda kaldı. Süreyya yıkıldı. Hamile hamile perişan oldu kızcağız.



Hiç yorum yok:
Write comments