16.03.2021

Maraşlı 10. bölüm özet. Mahur yaralı; Maraşlı zor durumda


Aziz Türel hastanedeyken Maraşlı'ya kızından uzak durmasını istemiş; ona söz vermiştir. Mahur Maraşlı'nın kendisinden ayrılmasına kızar. Ne derse desin Maraşlı'yı aşklarını yaşamaları için ikna edemez. O zaman ondan ayrılmaya karar verir. Hatta onu işten ve yanından kovar. Hastane çıkışı Mahur ve Maraşlı arasındaki gerilimi fark eden Necati kardeşini bu aşkla ilgili yüreklendirir.

Savaş ve Necati babalarının mezarı başında yeni planlarını yaparlar. Nceati Maraşlı ve Mahur'un yüzüklerini taktıktan sonra onlara kötülük yapmayı, İlhan'a Aziz'e Sadık'a bedel ödetmeyi her gün ölüp ölüp dirilmesini planlamaktadır. Eve gittiğinde Sadık'tan Ömer'in cesedinin bahçede olması gereken yerde olmadığını öğrenip üzerine gider. 

Atv ekranlarında yayınlanan dizide Mahur ailesindeki hain olabilecek olan Ozan'la restoranda buluşup konuşurken adam kadının kafasını Maraşlı ile ilgili karıştırır. Maraşlı kızla Ozan'ın buluştuğu restorana gidip adamı bir güzel döver. 

Savaş Acar bey ve oğlunun uyuşturucularını geri almasına yardım etmek için Maraşlı'nın yoldaşı Nevzat'ı yakalayıp onlara verir. Nevzat'ı verip malları almalarını ama Maraşlı'yı öldürmemelerini söyler. Acar beyin oğlu Sami önce Nevzat'ı epey döver. Ardından Maraşlı'yı arayıp uyuşturucular karşılığında Nevzat'ı vermeyi teklif eder. Maraşlı çaresiz kabul eder. Gardaşım dediği Nevzat'ı aldıktan sonra verdiği uyuşturucu tırını patlatır

Hastane çıkışında Savaş ilhan'la konuşur. İlhan bu işlerin içinde olmak istemediğini söyler. Savaş ısrar etmez ama ona Ozan'la karısının öpüşürken ki resimlerini gönderir. İlhan karısıyla yüzleşir ama etrafa belli etmez. Bölüm sonunda Ozan'la buluşup onu ormanlık bir alanda öldürür. Savaş ve Necati onları izleyip resimlerini çeker. Dilşat gelir dağılmış kocasını toparlar ve Ozan'ı gömmelerini sağlar

Sami tır dolusu uyuşturucuyu kaybettiği için öfkelidir. Maraşlı'ya tuzak kurar. Mahur'un atölyesinden çıkışta ateş açar. Mahur vurulur. Arabayla kaçarken terkedilmiş bir binaya girerler. Maraşlı yaralı kızı bir yere saklar. Adamlarla çatışır ama kurşunu biter. Üstelik telefonları da yoktur. Sami ona teslim olması karşılığında kızı sağ bırakacağını söyleyince teslim olur. Ancak çalıştığı birim de bir terslik olduğunu anlamış Maraşlı'yı bulmaya çalışmaktadır. 

Bakalım bir sonraki bölümde Maraşlı ve Mahur'u kim nasıl kurtaracak 


























Hiç yorum yok:
Write comments