7.03.2021

Sen Çal Kapımı 34. bölüm özet. Serkan Eda'nın aşk oyununun peşinde


Serkan restorana gelince Eda'yı bir şey söylemeden öper. Eda onun hafızasının yerine geldiğini zannedip umutlanır ama Serkan onu belki hatırlarım diye öpmüştür. Eda ona kızar ve tokat atar. Ceren gelmeden önce Serkan'a gidip Deniz ile Eda'nın arasında bir şey olmadığını onu kandırıp kıskandırmak için tüm yalanları söylediklerini söylemiştir. 

Eda ve Serkan restorandan ayrılırken ikisinin de telefonları çalar. Ayfer ve Aydan hanımlar karakoldadır. Gidip onlarla ilgilenirler. Aydan, Ayfer ve Seyfi Alex'in kayıp ilanlarını etrafa yapıştırır. Alex Aydan hanımı birine aratıp "Ne yaptığını biliyorum. Resimleri toplayıp evine gidip benden haber bekle" der.

Alex battaniyeye sarılmış vücudunun videosunu çekip kadınlara atar. Ardından da yüksek bir meblag eder. Aydan hesabından parayı toparlayıp çeker. Sonrada parkta Alex'in arkadaşına verirler. Adam parayı alıp giderken Alex ortaya çıkar ama paralar gitmiştir. 

Serkan Engin'e Eda'yla Deniz'in ilişkisinin sahte olduğunu anlatır. İkilinin bunu itiraf etmelerini istediğini söyleyip bunun için kendisine yardım etmesini söyler. Engin de bunu sağlamak için bir etkinlik organize edip herkesi çağırır

Kötü halde evinin önünde gördüğü Ceren'le ilgilenen Ferit; kızın psikiyatrise gitmesi için ikna eder ama gitmez. Ferit Ceren'le yüzleşir. Ferit bölüm sonunda Serkan'a Ceren'in iyi olmadığını doktora gitmediğini ilacını içmediğini söyler

Eda tam Serkan'la konuşmaya karar vermişken Deniz Selin'in Serkan istediği için tasarım gelinlik baktığını diktirdiğini söyler. Eda öfkelenip konuşmaktan vazgeçir onu sinirlendirmek için oyunlarına devam eder. 

Art Life mimarlık yılın en büyük işini alır. Serkan bu işe Deniz'i de katmaya karar verir. Restorasyon işinin başındaki kişi imzaları atarken onlardan bir şey ister. Defile yapacaklarını ve sonunda podyuma Eda'nın nişanlısı Deniz beyle çıkmasını isterler. Serkan'ın istemediğini gören Eda kabul eder. 

Terapi gibi yoga gibi bir etkinlik olduğu söylenerek merkeze giderler. Gerçek aşkı tespit etmek için test yapacaklarını söyleyince Eda, Melo ve Deniz telaşlanır. Çıkabilecek sorulara çalışmaya başlarlar. Soruları iyi cevaplarlar. Melo sonrasında ortadan kaybolup sigortaları indirip son sorudan onları kurtarır

Ceren Deniz'e gidip Serkan'a doğruları anlattığını söyler. Deniz çok kızar. Haber vermek için Eda'yı arar ama ulaşamaz. O sırada Eda ve Serkan boks yapmaktadır. 

Selin Serkan'a gelen zarfı açıp içindeki Deniz'le ikisinin resimlerini bulup telaşlanır ve suç ortağına gider. Deniz bunu çekip Serkan'a yollayanın onun çevresinden olduğunu söyler

Erdem ve Melo dışarıda Engin ve organizasyondaki kadını baş başa görür. Pırıl'a söyleyemezler ama Pırıl'a böyle bir mesaj gelmiştir. Melo çok üzgün olan kadını sakinleştirir. Pırıl'a bir şey söylemeden önce olayın gerçekliğini öğrenmeyi planlarlar. 

Serkan Eda ve Deniz'in ilişkilerinin gerçek olup olmadığını anlamak için nikah günü alıp almadıklarını öğrenmek ister. Deniz Serkan'ın telefon konuşmasını duyar ve hemen kayıt oluşturur. Serkan gerçekten nikah için gün almalarına şaşırır

Defilede podyuma Deniz yerine Serkan çıkar. Defilenin ardından restorasyonun sahibi dörtlüyü yemeğe yata davet eder. O sırada Selin'e yine öpüşme resmi gelir. Eda tekneden aşağı düşerken kolyesi yerde kalır. Selin ise telefonla uğraştığı için Eda'nın düştüğünü görmez.  

Hiç yorum yok:
Write comments