28.03.2021

Sen Çal Kapımı 37. bölüm özet. Eda Serkan'ı terk ediyor


Selin'in hamileliğini öğrenen Eda herkesin içinde Serkan'a olumsuz cevap verince şaşkınlığı merak takip eder. Serkan neden Eda'nın kendisine "Hayır" dediğini anlayaöaz. Etrafındaki kişiler ona kadının çok şey yaşadığını ona biraz zaman vermesini ister. Bütün bölüm boyunca Serkan Eda'yla yalnız kalmak; neden böyle olduğunu anlamak ister. Bu bilinmezlik onu çok gerer. Selin Eda'ya Serkan'a hamileliği söylememesini ister. Eda ise adamın bilmesi gerektiğini düşünmektedir.  

Melo Ceren'e Selin'in hamile olduğunu söyler. Ceren duruma şüpheci yaklaşır. Sonuçta Selin bu iki sevgiliyi ayırmak için pek çok oyun çevirmiştir. Selin'i takip etmeye başlarlar. Eda da onlara katılır ve Selin'in hastaneye girdiğini görüp peşinden giderler. Bir sonuç alamayınca takibe devam ettiklerinde kadının bir mekanda kokteyl içtiğini görürler. 

Eda Selin ile yüzleşir. Selin konuşma sırasında bayılınca onu bir hastaneye götürürler ve kadının gerçekten hamile olduğunu öğrenirler. Eda akşam toplanan ailenin içinde Selin'in hamile olduğunu söyler. Serkan böyle bir şeyin aralarında olmadığını söyler ama hafızasına çok da güvenemediği kaza yüzünden çok da emin değildir. Selin'e hamileliği sorar. 

Eda ve Serkan beraber bir gece geçirdikten sonra Eda bir veda mektubu bırakıp gider. Serkan kızın evine gidip Melo'dan yurt dışına gittiğini öğrenir. Hava limanına koştuğunda kafasını tutar. Eda da o sırada kalbini tutup giriş tünelinden çıkmıştır. Serkan Eda'yı görüp eseslenir. Eda onu gördüğünde adam yere düşüp bayılır. Eda ona seslenip yanına doğru koşmaya başlar

Bölüm içinde Deniz şirkete gelir ama Serkan onun üzerine yürür. Eda'yı arayan Deniz; Selin'e dikkat etmeleri gerektiğini kadının bir şey planladığını ama ne olduğunu bilmediğini söyler. Onu ciddiye almazlar. Bölüm sonunda Deniz Selin'in hamileliğini öğrenip ona gider ve "Bebek benden mi?" diye sorar. Selin soruya cevap vermeyip bu fırsatı değerlendirirse Eda'ya kavuşabileceğini söyler. 

 

Hiç yorum yok:
Write comments