27.03.2021

Son Yaz 13. bölüm özet. Halil Sadi artık Selçuk Taşkın'ın yaşadığından emin


Akgün geçen bölüm sonunda Cemal'den cinayet itirafını almıştı. Başka bir savcı onu sorguladığında Selim'in söylemesini istediği şeyleri söyler. Koz olsun diye çaldığı malları da polise teslim eder. Olayı soruşturan savcı Akgün'ü tutmak ister ama Selim engel olur. Akgün'ün üzerinden suçlama düşünce oturduğu siteyi toplayıp bunu açıklar ve evine polis gönderinin ortaya çıkmasını ister. Kaan sesini çıkarmaz ama Soner'den dayak yiyen Metin olayı büyütür. Selim'le restleşirler

Selim Akgün'ün orada kalmasına izin verir. Akgün yeni açtığı mekanı ortaklarıyla işletmek istemektedir. Selim çocuğun babasıyla da konuşup ona izin verir. Akgün ortakları Soner ve Eray'a yeni duruşunu açıklar. Eray dünden razı olsa da Soner alemi bildiği için bunu yapmalarına izin vermeyeceklerini söyler. Akgün İstanbul'dan tanıdığı meşhur bir sanatçıyı mekanında çalmaya ikna eder ve hemen hazırlıklara başlar. Yağmur'un okuluna gidip arkadaşlarını açılışa gelmeleri için çağırır

Canan eğer Akgün burada kalırsa Yağmur ile aralarında bir şey olacağını Selim'e söyler. Selim ise ikiliyi bir nevi kardeş gibi görmek istediğini söyler. İkilinin arasındaki gerilim fazlalaştıkça fazlalaşır. Açılış gecesinde Yağmur Akgün'ü öptüğünde adam geri çekilir. Savcıya söz verdiğini arkasından iş çevirmeyeceğini söyler. 

Fatih geçen bölüm sonunda fark ettiği bilgiyi bir bahane ile emniyetin otopark kameralarına bakarak teyit eder. Akgün'ün babası Selçuk Taşkın yaşamaktadır. Bu bilgiyi Halil Sadi'nin avukatına verir. Adamlar araştıracağını söyler. Akgün'ün açılışına giden iki adam orada kavga çıkarıp Akgün'ün kol saatini içine ses kaydedici koyulmuş aynısıyla değiştirip genç adamı dinlemeye başlar. Akgün bölüm sonunda Yağmur'u babasıyla görüntülü konuşturduğunda adamlar konuşmayı dinleyip kaydetmişlerdir. Halil Sadi'ye Selçuk Taşkın'ın yaşadığını teyit ederler.

Fatih verdiği bilgi karşılığında Halil Sadi'nin avukatından Canan'ın bürosuna laptopu çalmalarını ister. Ayrıca kameraları ve kayıtları da almalarını; Canan'ın laptopu inceleyip incelemediğini görmek istediğini söyler. Ertesi gün polisler Canan'ı arayı ofisine hırsız girdiğini söyler. 

Soner geçen gün mekanın önünde olay çıkaran Naz'ın babası Metin'i dövdüğü için özür dilemek için restorana gider. Naz'ın annesinden özür diler. Soner mekanlarına gelenlerle tartışırken ona 'Halil Sadi'nin p.çi" dendiğinde kontrolünü kaybeder. Onun o haline içerleyen Naz onunla konuşur. Naz'a babasıyla ilgili her şeyi anlatır. Çok mutsuz bir geçmişi ve şu anı vardır. Naz onu öper.  

Metin önce Selim'le Akgün konusunda tartışır ardından  Kaan'dan Akgün'ün savcının evinde gördüğünü söylediğinde site yönetimini toplar, Selim'in kiraladığı evin sahibini arar. Gece içkiliyken onunla konuşmaya gelen Serap'ı öpmeye kalkar. Naz bunu görüp ertesi sabah babasına çıkışır

Canan mahkemede savcı ile Cemal'in duruşmasına girer. Akgün'ün aklanmasındaki delilleri usulsüz topladığı ya da Akgün'ü suçladığı ortaya çıkarsa delillerin çöp olabileceğini öğrenir. Eski kocası hakkındaki soruşturmaya Halil Sadi'nin avukatının bu konudaki şikayeti de eklenecektir. Ve Selim'i soruşturmak için İstanbul'dan birileri gelecektir. 

Fox da yayınlanan Son Yaz da Canan kocasıyla konuşup cemal'i konuşturabilecek şeyleri paylaşmasını ve olayı hemen kapatmasını ister. Selim onunla üstten üstten konuşunca sinirlenir ve ceza evine gidip Cemal ile görüşür. Cemal'in gözü korkar ve kadına kocasıyla konuşmak için tek şartının onun kendisinin avukatı olması olduğunu söyler. Selim bunu duyduğunda ilk başta kızar ama sonra bunu kendisi için yaptığını öğrenip mutlu bile olur. 

Sabah Cemil ile görüşmeye giden eski karı kocayı Cemil yüzü gözü darp edilmiş olarak görür. Halil Sadi'nin gönderdiği avukat da oradadır. Onları Canan'ın ofis kameralarında ki görüntülerle tehdit eder. Canan; Akgün kaçakken onu ofisinde saklamıştı. Bu görüntüleri gören Selim; karısının ofisine onların girdiğini anlar. Çok kızsa da yapabileceği bir şey yoktur


Hiç yorum yok:
Write comments