16.03.2021

Yasak Elma 102. bölüm özet. Cansu'nun bütün foyası ortaya çıkıyor


Mahmut evde yalnız olan Şahika'ya saldırmıştı. Bu bölüm içeri giren Hasan Ali bey ve Sedai yerde yatan Mahmut'u; başında elinde şömine demiriyle Zehra'yı görürler. Şahika da kötü haldedir. Kocasına Mahmut'un kendisine saldırdığını Zehra'nın sesleri duyup yetiştiğini ve onu öldürdüğünü söyler. Hasan Ali hemen güvenlikçi çocuklardan birisine olayı üstlendirir. Aslında Şahika can havliyle demire yetişip Mahmut'u öldürmüş; suçu odasına gidip getirdiği kendisinde olmayan Zehra'nın üzerine yıkmıştır

Otel odasının kapısı açıldığında Yıldız kocasını arkadaşı zannettiği Cansu ile görür. Çağatay anlatacağını söylese de kadın çekip gider. Eve giden Yıldız hemen annesini ve oğlunu alıp otele gider. Olanları öğrenen Feride soluğu Hasan Ali'nin evinde alıp olanları anlatır. Hasan Ali şoke olur. Feride ertesi gün özlediği Halit Can'ı görmek için otele gider. Ertesi gün Hasan Ali de otele gidip nasihatlerine rağmen evine dönmeyen Yıldız'ı kendi evine getirir.

Oğlunun mutluluğunu ve yuvasını korumak isteyen Hasan Ali hemen Cansu'yu evden kovar. Cansu onların kendisini getirttiğini anlatmadan önce Şahika kocasına tahkikat yaptırdığını ve kızın eski karısının kızı olmadığını anlatır. Cansu Ender'e gider ama O da ona destek olmaz. Kaldığı otele gelen Yıldız'a kendisini Ender ve Şahika'nın bulup getirdiğini ve Çağatay'la arasını bozmasını istediklerini söyler. Yıldız inanmasa da aklı takılıp bir küçük araştırma yapar ama bir şey öğrenemez.

Çağatay olaylar olur olmaz Caner ve Emir'i arayıp olanları anlatır. İki kafadar ona gelir. Planları başarılı olsa da Yıldız'ın gelmesiyle patlamışlardır. Emir ve Caner olanları Yıldız'a anlatır. Kadın onlara inanır ama Çağatay'ın kendisine yalan söylemesine kızgındır. Otele gelen Çağatay'ı affetmez. Bölüm sonunda Yıldız ve Çağatay'ı barıştırmak isteyen Şahika evdekileri yollayıp Yıldız'ın odasına giren Çağatay'ın arkasından odanın kapısını kilitler. Sonrada kocişkosuyla yemeğe gider.

Hasan Ali'nin Adana'dan çok yakın bir arkadaşı orada olay çıkaran genç oğlu Ömer'i bir süre ortadan kaybolsun diye ona yollar. Ömer şirkette Şahika'yı uzaktan görüp beğenir. Evde de üzerinde mutfak önlüğüyle görünce çalışan zanneder. Hasan Ali'nin karısı olduğunu öğrenince şaşırıp özür diler. 

Cansu intikam almak için kimsenin olmadığı Hasan Ali'nin evine girip benzin döküp evi ateşe verir. İçeride kilitli olan Çağatay ve Yıldız dışarı çıkamaz hatta camı bile açamaz. İçeride dumandan etkilenip bayılırlar. Yangını öğrenen Şahika ve Hasan Ali hemen yemeği bırakıp eve doğru yola çıkar

   

Hiç yorum yok:
Write comments