17.04.2021

Akıncı 16. bölüm özet. Nergis Emiroğlu annesinin yaşadığını öğreniyor


Köksal'a bir silah ve 12 mermi veren patron onu içeriye 12 aileyi öldürmeye yollar. Fatih ve Orhan da oradadır. Patron içeriye koyduğu bombayı patlatır. Ardından baygın Orhan'ın yanındaki Fatih'e yine 3 mermi sıkar ama o duran arabayı ve açılan camı gördüğü için mermilerden kurtulur. Ancak bu mermi sıkma şekliyle acı getirenlerin Beyza'nın katili olduğunu anlayıp yeniden Akıncı olmaya karar verir.

Nergis kiralık kasada 3. denemede başarılı olur ve kasanın içine bakabilir. Kasadaki paraları almayıp içindeki 3 eski disketi alır. Bir bilgisayarcıya götürdükleri disketlerden birinin içinde kısacık bir video kurtarabilirler. Videoda annesi öldüğü söylenen tarihten 2 gün sonra doktorun gizli odasındadır ve babası da oradadır. Annesinin yaşadığını öğrenir ama doğru bilgi için babasına ulaşması gerekmektedir.

Orhan araştırmalarının sonunda acı getirenleri deli raporu da olan komplo teorisi uzmanıyla görüşmeye giderler. Adam onlara haritacılar ismiyle bilinen örgütü anlatır

Cevdet rahat durmaz ve öldürülen 12 ailenin fertleriyle görüşüp kendi altında toplamayı başarır. Acı getirenlerin paralarının bulunduğu depoya baskın yapar. Bütün adamların başına getirilen Köksal adamlarıyla depoya gelir. İki taraf birbirine silah çeker. Cevdet paraları ateşe verip kaçar. 

Acı getirenlerin başındaki adamın Köksal'ın kardeşi olduğunu öğreniriz ama Köksal'ın da başkasının da bundan haberi yoktur. Ancak Cevdet kendisini değil de Köksal'ı başa getirmelerini anlamlandıramaz.

Kendine gelen Fatih mahalledeki yerlerini boşaltan Nergis'ten özür diler ama aralarındaki bağ kopmuştur. Fatih; kardeşiyle de konuşup gönlünü alır. 

Kemal müdürün kızını alması için avukat farklı bir şekilde işe girişir. Bölüm sonunda en azından kızını görebilmesi için mahkemeden gereken izinleri almayı başarır. Kemal müdür Yasemin ile kavuşur   

Asayiş de bir bölüm kuran Kemal müdüre geçen bölüm sonunda kasap ve oğulları suikast yapmıştı. 0

Bu bölüm mavi vatan denilen kıta sahanlığını alabilmek için delegelerle yapılacak toplantıya Kemal müdürden ekibiyle eşlik etmesi istenir. Haritacılar da bu toplantının peşindedir. Kor Han toplantıya bir ekiple baskın yapsa da Akıncı da oradadır ve bölüm sonunda öğreniriz ki hedef şaşırtıp toplantıyı başka yerde başarıyla yapmışlardır

Hiç yorum yok:
Write comments