22.04.2021

Doğduğun Ev Kaderindir 40. bölüm özet. Barış Tarık'tan şüphelenmeye başlıyor


Zeynep ve Nermin restoranda oturuyorken Tarık ve Nesrin ard arda lavaboya kalkar. Barış da arkalarından gider. Abi kardeş değil sevgili olduklarını; öpüştüklerini görürüz. Barış lavabonun kapısını açtığında usta oyuncular gibi Tarık kendini tuvalet bölümüne atıp istifra ediyormuş gibi yaparken Nesrin; abisi için endişelenen küçük kardeş rolü oynayarak olayı kurtarırlar.

Restoran çıkışı bir magazin muhabiri büyük bir şirketin başına geçmiş Zeynep'i ve ünlü avukatı fotoğraflamak ister. Nermin de resme girer. Nesrin ve Tarık ortadan kaybolmak istese de anne kız Tarık'a resme girmesini ister. Onlar gidince Tarık ve Nesrin hemen Meltem'i arayıp olanları anlatır. Meltem de avukatı olarak Tarık'ın resmine yayın yasağı koydurur.

Şirkette Ekrem'den kalan bir halkla ilişkilerciye Zeynep kapıyı gösterince Tarık hemen Nesrin'i o pozisyon için önerir. Barış'ın şaşkın bakışları arasında Zeynep sevine sevine ve ısrarla Nesrin'i de şirkete almış olur

Restoran çalışmaları yoğun şekilde devam eder. Nuh da oyalanacak bir şey bulmuştur. Kadınlar onunla Cemile hakkında konuşmaya çalışır. Emine Nuh'la O da kızla arkadaşça ama yakinen ilgilenince Savaş'ın morali bozulur. Bir de emine işle ilgili bir şeyi atlayınca tartışırlar ve araları gerilir.

Restorana menü çıkarmak için herkes bildiği ve yapılmasını istediği yemekleri mezeleri oluşturur. Savaş'ın canı sıkkın olunca Barış Zeynep ve Emine'yi eve çağırır. Zeynep Nesrin'i de çağırır. Emine Nesrin'den hiç hoşlanmaz ve belli de eder. Restorandaki tadıma Nermin de Tarık'ı çağırır. Ali Rıza beyin gözü de Tarık'ı hiç tutmaz. 

Tarık yavaş gitmeyi planlamış olmalarına rağmen Nermin hanıma yaklaşmaya çalışır. Bu hareket ve sözler kadını alt üst eder. 

Zeynep Barış'la yaşayabilecekleri evleri araştırmaya başlarken evlenmeyi de hızlandırmak ister. Barış da halinden memnundur. Ta ki Nermin'le konuşan Zeynep'in sözlerinden bir kısmını duyup alınana kadar. Nermin kapıdaki Barış'ı görüp Zeynep'i manipüle edince adam Zeynep'in evliliğe hazır olmadığını ve kendisinin teklifini kabul ettiği için onunla evlenmeye kendisini zorunda hissettiğini zanneder.  

Şirkette bir röportaj sırasında orada olan Tarık'tan da yine resme girmesini isterler. Resmi çeken kişi aynıdır ve "Tarık bey yine yayın yasağı koyduracak mısınız?" diye sorunca Barış durumdan şüphelenip Savaş'tan Tarık'ı araştırmasını ister. Savaş Tarık'ın öz geçmişinde yer alan son şirketi bulamaz ama araştırmaya devam eder. 

Sakine anne çalıştığı için yoğun olan kızını uzun uzun göremeyince Zeynep onu şirkete çağırır. Şirkettekilerle annesini tanıştırırken Nermin onları duyup rahatsız olur. Bakalım Sakine kızını tanıyabilecek mi? Oyunları bozulacak mı? 

Hiç yorum yok:
Write comments