21.04.2021

Hekimoğlu 46. bölüm özet. Ateş Memoli'nin iş görüşmesini baltaladı mı


Satranç oynayan rastalı saçlı bir ergen oyunu kazanır ama o kadar öfkelidir ki rakibinin üzerine atlayıp onu dövmeye başlar. Ardından da kafasını tutup ağrısı olduğunu söyler. Kafasındaki ağrıyı bulamadıkları için çocuk çok ağrı çekmektedir. Vücudunda da arkadaşlarıyla sürekli kavga ettiği için darp izleri vardır ve vücudunda da ağrılar vardır ama en kötüsü başındaki ağrıdır

Hastan genç çok asabi, insanlara lafını esirgemeyen, sürekli problem çıkaran biridir. Herkes çocuktan yaka silker. Ateş hoca küme baş ağrısı teşhisi koysa da bir sürü tetkik ve sendromlar yaşanır. En sonunda çocuğun vücüdundaki demiri eritemeyen geçmeyecek bir hastalığı olduğunu Ateş bulur. Çocuk belli aralıklarla diyalize girecek de olsa artık ağrı çekmeyecek, düzelecektir. 

Mehmet Ali istifasını vermiş; ihbar süresinin dolmasını beklemektedir. Bu arada da iş görüşmeleri yapmaktadır. Zeynep ona akran referansı yazar. İş görüşmesine gittiğinde birisinin hastaneyi arayıp iş görüşmesini kendi adına iptal ettiğini öğrenir. Bütün bölüm bunun kim olduğunu anlamaya çalışırlar. Herkes başkasının yaptığını düşünmektedir. İpek Mehmet Ali kalsın diye ona hastanede başka pozisyon bile önerir ama Memoli kabul etmez. 


Hiç yorum yok:
Write comments