1.04.2021

Sadakatsiz 23. bölüm özet. Derin büyük bir plan mı kuruyor


Volkan'ın Asya'ya "Derin'den boşanıcam" dediğini duyan Derin gider. Onu giderken gören Bahar sayesinde Asya ve Volkan; Derin'in onları duyduğunu öğrenir. Asya kamera kayıtlarına bakmak ister ama kameralarda sorun vardır. eve gideb Derin her şeyi atıp yırtar. Volkan'a her şeyi duyduğunu ve Asya'nın evindeki videoyu gösterir. Kocasını kızıyla tehdit eder.

Volkan ertesi gün Melih'le konuşup boşanmak istediklerini anlatır. Gönül de ilk kez kızına ve kardeşine boşanmalarının istediğini söyler. 

Sinan Asya'ya uğrayıp Avusturalya'ya gideceğini söyler. Oraya yerleşmek istemektedir. Asya ve Ali'den de tatil amaçlı onunla gelmelerini ister

Derin o gece kötü olsa da bir plan yapar. Videoyu yolladığı birilerinden onu istediği gibi değiştirmelerini sonra da dernek için buluştuklarında internete yüklemelerini ister. herkesin içinde video bomba gibi düşer. Derin Asya'yı kocasını ayartmakla; Asya ise onu kumpas kurmakla suçlar. üzerine çok gidince Asya Derin'e tokat atar. 

Gönül, Volkan videoyu görür. Asya'nın yaptığını zannederler ama videoda kesintiler vardır ve sesi de yoktur. Haluk da videoyu görünce küplere biner. Derin ile evde konuşmaya çalışan Volkan kadının deli gibi tavırları ve kurduğu kumpasla irkilir. Hatta karısının boğazını sıkıp tehdit eder.

Volkan Ali'yle konuşup annesine karşı duyguları olduğunu söyler. Volkan sonrasında Bahar'a gidip konuşurken Melih onun "Böyle giderse Derin'i öldürücem" dediğini duyar. Bahar Volkan'a Asya'yı bu işten sıyırmanın tek yolu videonun aslını internete koymak olduğunu söyler. Volkan bunu yapmak ister ama Asya bunun her şeyi daha da karıştıracağını söyleyip istemez.

Selçuk nasihatleri dinler ve annesine uğrar. İçeri girip bir çay içer. Nil bu haberi duyunca sevinir ve akşam beraber yemek yemeleri için ısrar eder. Beraber yenen yemek iyi geçer. 

Sabah Asya Derin'e gidip kendisini mağdur göstermek için oyun oynadığını bildiğini; kendisinden uzak durmasını istediğini söyler. Volkan'ın da karışmasıyla kavga derinlerşip çirkinleşir

Hastanede yönetim kurulu Asya'ya haber vermeden toplanır. Asya'yı bir süre hastaneden ayrılmasını isterler ama Asya tamamen ayrılır. Bu haber ortalığa yayılır. Derin bir bahaneyle Volkan'dan arabasını alır. Kızını ve bakıcısını annesine yollar. Ardından Volkan Asya'ya gittiğinde onu gizli numaradan arayıp çığlık çığlığa yardım ister. 

Volkan polisi arar. Hizmetliyi arar ama o işten kovulmuştur. Bakıcı da Gönül hanımdadır ve telefonu da duymaz. Taksi ararlar ama durakta taksi yoktur. O zaman Asya Volkan'ı kendi arabasıyla evine götürür. Etraf dağılmıştır ve Derin yoktur


Hiç yorum yok:
Write comments