4.05.2021

Yasak Elma 109. bölüm özet. Şahika ölürken EnYıl diriliyor


Geçen bölüm sonunda Cansu eline aldığı silahla kalabalığın üzerine ateş etmişti. Bu bölüm Yasak Elma da bir ağır topun öldüğünü öğreniyoruz. Şahika bu ateşte ölmüştür. Kimse Şahika'nın öldüğüne inanamasa da olay gerçektir. Kaya tabi ki çok üzgündür. Ender eski kocasının yanında ve ona destek olmaktadır. İkilinin arası düzelmiş yine beraber olmaya başlamışlardır

Saldırı sırasında Yıldız kolundan yaralanmış ve bebeğini kaybetmiştir. Çağatay'ın Şahika'nın ölümü için söylediği "Layığını buldu" sözünü üzerine alınır. Bebeğinin kendisinin söylediği yalanlar yüzünden öldüğünü düşünür ve yalan söylemeye tövbe eder. Ancak Yıldız'ın her yer ve her zaman doğruyu söylemesi etrafındaki kimsenin hoşuna gitmez ve olayları karıştırır

Hasan Ali hayatındaki kadınlar arasında en aklı başında olanının Feride olduğuna karar verir ve onunla tekrar bir araya gelmek ister. Çağatay'dan yardım ister. Çağatay pek istemese de babasını önce evde yemeğe çağırır. Ancak çiçek bile almasına rağmen başarılı olamayınca babasının hasta olduğunu söyleyip annesini Hasan Ali'nin yanına gönderir. 

Yıldız sürekli zarar eden kuru temizlemeyi kapatmaya karar verir. Emir ve Caner işsiz olunca ve o sırada Ömer de bir arkadaşının spor salonunu devralınca iki kafadar orada işe başlar. Ömer onlara kendilerine talep varmış gibi davranırlarsa kadınların ilgisini çekebileceklerini söyler. Gerçekten de Zehra'ya Caner'in etrafında kızlar olduğunu söyleyip inandırdıklarında Zehra spor salonuna gelip Caner'i oradaki müşterilerden kıskanmaya başlar 

Bir kanalda başlayan bir dizi tıpa tıp onların yaşadıklarını anlatmaktadır. Asuman bunu fark edince Ender'i Caner ve Emir'i çağırıp durum değerlemdirmesi yapar. Yıldız'ı tekrar yalan söylemeye ikna ederler. Ender ve Yıldız dizinin senaristini bulduklarında onu psikolog zanneden Aysel'in kadına yaşadıklarını anlattığını öğrenirler. Dizinin girişine "Dizideki kişilerin gerçek kişilerle alakası yoktur" diye yazmaya onu ikna ederler. 

Ancak senaristi bulmadan önce Yıldız bir magazin dergisini arayıp doğruları söyleyip o dizide olanların kendi hayatı olduğunu; o karakterlerin kendileri olduğunu söylemiştir. Ertesi gün televizyonda Kuyu holdingin gelininin açıklaması yayınlanır. Hasan Ali yine Yıldız'ı çağırıp kadına bağırır. 

Kaya kardeşinin ölümünün ardından orada kalmayı istemeyince şirketteki hisselerini satmak istediğini söyler. Hasan Ali zaten şirketi zarar göstermektedir. Hasan Ali; Sadai'den Kaya'yla ilgilenmesini ister. Tüm muhasebe sahte raporlar oluşturana kadar sürekli yalanlar söyleyip Kaya'yı oyalar. Kaya durumdan şüphelenip olanları Ender'e anlatır. Hala şirket verilerine ulaşamayınca Yıldız'la konuşurlar. 

Ender ve Yıldız bu durumda tekrar birleşir. Hedeflerinde Hasan Ali vardır. Yıldız sürekli kayın pederinin kendisini azarlamasından ve Kaya'nın dediği gibi şirketi zara gösterip paraları kaçırmasından hoşlanmamıştır. 

Hiç yorum yok:
Write comments