17.06.2021

Sen Çal Kapımı 41. bölüm özet. Serkan Bolat ve Eda Yıldız birlikte çalışmaya başlıyor


Herkesin içinde Kiraz "Anne" diye seslenince Melo olaya müdahale edip kızın Burak'la kendi çocukları olduğunu söyler. Burak otel sahibi Deniz'in yiğenidir ve aslında Eda'dan hoşlanmaktadır. Ancak oyunun nedenini anlayınca dahil olur. Küçük kıza da bunun bir oyun olduğunu söylerler. 

Fox tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal kapımı dizisinde restorasyonu yaptıkları otelin sahibi Deniz hanım boşanma sürecindedir. Serkan Bolat'a bayağı asılırken Eda'dan taktik de alır.

Serkan ve Kiraz otelde karşılaşıp zaman geçirirler

Aydan Bolat bir türlü Serkan'a açılamayınca bir mektup yazıp oğlunun arabasına bırakır ama mektup bir yılan hikayesiyle adama ulaşmaz. Bir türlü Kemal ile ilişkilerini Serkan'a itiraf edemediği için Aydan hanım zor durumda kalır

Aydan hanım küçük kızın Eda'ya benzemesi, Melo'nun bir otel personeliyle flört etmesi, Burak'ın Eda'dan hoşlanması, Kiraz'ın çileğe alerjisi gibi parçaları birleştirip gerçeği fark eder. 

Pırıl eve geldiğinde kocasının komşu kadınlarla toplanıp muhabbet ettiğini; ev işlerinden ve kendisinin ilgisizliğinden şikayetini duyar. Karı koca tartışınca Engin evden gider. Pırıl oğlunun kocasının çok güzel yetiştirdiğini yalnız kaldıklarında anlar ve özür dileyip barışmalarını sağlar

Serkan Eda'nın kendisine ilgisi olup olmadığını anlamak için onunla zaman geçirmeye çalışır. Eda Pırıl'dan Serkan'ı şirkete çağırmasını ister. Sonunda bir yalan söyleyip onu şirkete getirirler. Serkan da Eda'yı sinirlendirip şirkete gelmesini sağlar. Serkan; çalışanları gönderip Eda'yla yalnız kalır. 

Gün iyi geçerken akşam; Burak Eda'yı arayıp Kiraz'la konuşturur. Eda telefondakine özlediğini söyleyince Serkan Eda'nın bunu bir erkeğe söylediğini zanneder. Yine tartışırlar. Sonunda Eda Serkan'a arayanın Burak olduğunu ve Kiraz'la konuştuğunu söyler. 

Eda cüzdanından Serkan'ın kendisine yıllar önce verdiği gitar çalma aparatını düşürür. Serkan; kadının kendisini unutmadığını anlar. Bölüm sonunda Serkan ve Eda yüzleştiğinde ikili yıllar sonra ilk defa öpüşür. 

Serkan'ın yiğeni Pina staj için otele gelir. Eda'nın yiğeni Kerem de oradadır. Tanışırlar ve aralarında kavgayla başlayan bir elektriklenme olur. 

Hiç yorum yok:
Write comments