29.07.2021

Sen Çal Kapımı 46. bölüm özet. Serkan gerçekten Kemal'in oğlu çıkıyor


Kiraz'ın çilekli çikolata yüzünden hastanelik olması yeni baba Serkan'ı üzer. Eda onu sakinleştirir. Serkan 2 hafta boyunca orada kalacağı için evinden eşyalarını getirtir. Serkan evde alışık olduğu yiyecekler haricinde de hiç bir şey kalmadığını fark edip alış veriş listesi yapar. Alışık olduğu gibi listedekileri başkasının almasını ister ama Ayfer ve Eda'nın baskısıyla ilk kez market alış verişi yapmaya gider. Eda sonrasında yanına gidip ona yardım eder.

Kemal ilişkilerinin açığa çıkmasının ardından Aydan'ın evine taşınır. Bunu gören Serkan ters davranır Aydan hanım yaptırdığı dna testi sonunda Serkan'ın Kemal'in çocuğu olduğunu öğrenir. İkisine de aynı anda söylemeyi planlarken Seyfi'yle konuşmalarını o an evde olan Kiraz duyar. Sır saklamanın ne olduğunu bilmeyen çocuk herkesin içinde Kemal'e sürekli "Dede" der. Serkan'a bunu söylemeye çalışan Aydan; Ayfer'in de desteğiyle bölüm sonunda oğluna bu sırrı sesli mesajla anlatır

Fox tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Burak bir konuşma sırasında nihayet Melo'yu öptüğünü hatırlar. Ancak bunu kızı taciz etmiş gibi görüp Melo'dan onu öptüğü için özür diler. Hatta "Sen benim kardeşim gibisin" der. Aydan ve Seyfi; Melo'nun platonik aşık olduğuyla ilgili muhabbet açınca Ayfer hala zorla Melo'nun kendisine kime aşık olduğunu söylemesini sağlar. 

Pırıl şüphelendiği kocasını takip eder. Küçük çaplı bir rezalet çıkarır ama gerçeği de öğrenmiş olur. Engin bir catering firmasına ortak olmuştur. Pırıl aynı zamanda hamileliğinden beri çocuğunun gitmesini istediği okulun müdürüyle tesadüfen tanışır. Okul için tek kişilik yer kaldığını öğrenir. O kontenjan için anne babaların uyumuna bakılacak yarışma yapılacaktır

Pırıl ve Engin'den okulu, kontenjanı ve yarışı öğrenen Serkan ve Eda da yarışa katılmaya karar verir. Ancak bunun için de torpile ihtiyaç vardır. Aydan hanımdan yardım isterler. Eda; anne oğlulu barıştırmaya çalışır. Aydan hanım da onların yarışa katılmasına yardım eder. Pırıl - Engin; Eda - Serkan çiftleri yarışır. Epey komik anlar yaşanır. Yarışmada iki çiftte kazanamaz. 

Serkan; Eda'yı eve bırakır. Kiraz, babaannesi Aydan hanımda kalmaktadır. Serkan ve Eda tekrar yakınlaşmanın kıyısına gelirler.  

Hiç yorum yok:
Write comments