1.09.2021

Ada Masalı 11. bölüm özet. Poyraz ve Haziran artık birlikte


Star tv ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin 11. bölümünde Poyraz öfkelenip Batu'ya vurur. Batu yere düştüğünde kendisinden geçmiş gibi yapar. Batu'yu bayılmış kanlar içinde gören Poyraz da Haziran da korkup paniğe kapılır. Ambulansla hastaneye kaldırılan Batu'nun yanında mecburen Haziran kalır. Hastanede Poyraz'ın babaannesi ve Zeynep kapışır. 

Emniyettekiler de belediye başkanı da Batu'nun mafya babasından korktukları için Poyraz'ı nezarete atmak zorunda kalırlar. Haziran karakola gelip ona not gönderir. Poyraz da cevap verir. Batu sabah şikayetçi olmayınca Poyraz çıkar. Poyraz Haziran'ı Batu'nun sözleri yüzünden tersler. Batu ile sevgili olduklarını ama kızın yalan söylediğini düşünür. 

Poyraz hastanedeki doktordan Batu'nun yerdeyken ve hastanedeyken kendinde olduğunu öğrenir. Hışımla otele gelip adamı otelden kovar. Batu tüm otelleri kapattırdığı için kalacak yer bulamaz. Bu sefer Haziran mecburen onu evine getirir. Kendisi de Biricik'te kalacaktır ama kız parti verince teyzesinde kalabileceğini düşünür.

Melisa Alper'i öpmüştü ama ikisi de çekinip duygularını inkar eder. İkisinin de kafasının karışıklığını fark eden Poyraz Alper'i iki kızı da idare ettiğini karar vermesi gerektiğini söyler. Biricik tekrar Melisa'nın yanında çalışmaya başlar. Biricik Melisa ve Alper'in arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmiştir. Kız evinde parti verir. 

Batu Haziran'ın Biricik'in evindeki partisine gitmemesi için hasta olduğunu söyler. Poyraz İdil ile Biricik'in partisine gider. Biricik partiden selfi koyunca Batu da Haziran ile evde selfi koyar. Poyraz buna sinirlenir. Alper'in de gazıyla hemşire olan İdil ile Haziran'ın evine gidip Batu'yla ilgilenir. Batu ve İdil karşısındakinin aşkının farkına varmıştır. Poyraz Batu'yu alıp kendi evine götürür

Görkem Biricik'te kalamayınca Sadık'tan başka kalacak yeri kalmaz. Ancak adamın evine giden Görkem evi çok beğenip kira karşılığında ev arkadaşı olurlar. Melisa partide doğruluk mu cesaret mi oynarken adadan birine aşık olduğunu söyleyebilmiş ama Alper'in ismini vermeyip garson olan Burak'a aşık olduğunu söylemişti. Görkem eve Melisa, Burak, Sadık toplanıp konuyu konuşur. Onları Biricik duyar ve Melisa'nın sevgilisine aşık olduğundan emin olur

Poyraz gidip doktorla konuşur. İdil'in sözlerinin doğruluğunu teyit eder ve kıza destek olmaya çalışır. İstanbul'a gidip tedavi araştırmaları gerektiğini söyleyince yalanı ortaya çıkacak olan kız panik olur. Babaanneye ölümcül hastalığıyla ilgili söylediği yalanı anlatır. Kadın İdil'in anlattıklarını duyunca torununu üzdüğü için ona tokat atar ve her şeyi Poyraz'a anlatmakla tehdit eder. 

 Haziran kavganın neden çıktığını öğrenmeye çalışır. Poyraz söylemese de Haziran tahmin edip Batu'yu azarlar. Batu'dan adayı terk etmesini ister. Batu gitmeden önce Haziran'ın teyze kızının ağzından Poyraz'ın kavgaya karıştığını ve 6 ay cezaevinde yattığını öğrenir. 

Poyraz Haziran ile otelin bahçesinde buluşur. Kızın doğum gününü kutlar. Ardından sevgili olmaya karar verip öpüşürler. Onları İdil ve Batu izler. İkili aşıkları ayırmak için el sıkışır

Hiç yorum yok:
Write comments