3.09.2021

Kazara Aşk 9. bölüm özet. Şimal hamilelik yalanını sürdürüyor


Şimal Kazara Aşk'ın geçen bölümünde Civan'ın kendisiyle şirket için kendisiyle evlendiğini ve ilk çocuk yapana verileceği için kendisini ayartmaya çalıştığını öğrenmişti. Herkese açıklamak isterken Civan onu kilitleyip eve gidip iki aileye de bebek beklediklerini söylemişti. Şimal böyle bir manzarayla karşılaştığında ne yapacağını şaşırır. İki aile de torun olacağı için çok mutludur. Özellikle çocuğu olmayan Emine ablası da duygulanmıştır. 

Şimal yine Civan tarafından kandırıldığı için gerçekleri söyleyemez. Şirketi aldıktan sonra bebeği kaybettiklerini söyleyip olaydan sıyrılmayı planlarlar. Ancak iki ailenin de torun sevinci o kadar büyüktür ki bu iş oldukça zor olacaktır. Üstelik eğer yalan ortaya çıkarsa özellikle Civan evlatlıktan bile atılabilir hale gelecektir. Alış verişler yapılır, adaklar yerine getirilir. Hatta iki dede adayı doğmamış torun için tartışırlar bile

Nazlı'nın babası damadının iş yerini görmek için şirkete geldiğinde Civan'ın çalışanlarına karısının hamile olduğunu söylediğini duyar. Tabi ki kızı Nazlı'nın hamile olduğunu zanneder. Civan Nazlı'yı ikna etmek için çok uğraşsa da başarır. 

Kenan Şimal'in hamile haberini Nazlı'dan alır ama kadın yine onu Şimal hamile olmayabilir diyerek kandırıp kızın peşini bırakmamasını sağlar. 

İlk hamile olan Civan'ın karısı olunca şirketi kaybettiğini düşünen Okan hem karısına hem de hayata ilgisini kaybeder. Şirketten istifa eder ama Civan onu sarhoşken ikna edebilir. Vildan'ı mutsuz gören Şimal Aslı'yı da alıp kız kıza eğlenmeye giderler. Garson siparişi yanlış anlayıp onlara alkollü içecek getirince kızlar sarhoş olup eve gelince azar işitirler.

Dursun baba torunu olacağı için ek iş bulmak ister. Tekneye çıkma yasağı olduğu için balıkların satışı kısmında çalışma teklifini değerlendirir. Dursun baba oraya gelince Murat beğendiği Emine'nin peşine düşer. Emine anahtarı içeride unutup eve giremeyince ona yardım için eve camdan girer ama düşer. Emine onun başına buz koyarken eve gelen Dursun baba az da olsa sorun çıkarır. 

Antepli anne kız hayırlı olsuna geldiğinde sürekli Şimal'in hamileye benzemediğini söylerler. Kayın validesi en sonunda Şimal'i doktora götürüp çubuk testle değil doktorla hamileliği tescillemek ve elalemin ağzını kapatmak için ultrason görüntüsü almak ister. Aslı plan yapıp kadınları Kenan'ın Şimal'i aldattığı kadının kadın doğum doktoru olduğu yere getirir. Kadına Kenan'ın Şimal'e takıntılı olduğunu onun yüzünden kocasıyla arasının bozulduğunu ve hamilelik yalanını bu yüzden söylediklerini söyler.

Kadın Şimal'e karşı kendisini suçlu hissettiği için Aslı'nın yalanına kanıp yardımcı olmak için hamilelik yalanına ortak olur. Kayınvalide, Emine abla ve Aslı'ya olmayan bebeği gösterip başka birinin bebeğinin ultrason resmini verir. Kadınlar kendisine verilen resimdeki bebeği sevmektedir.

Şimaller hastanedeyken Nazlı'nın da babası rahatsızlanmıştır. Nazlı ve Civan aynı anda hastaneye gelince adam mecburen ilk babanın yanına gider. Fırsat yaratıp Şimallerin yanına gittiğinde yalanlarının sürdürüldüğünü görüp oyuna katılınca onu takip eden Nazlı; kocasının Şimal'i hamile bıraktığını zanneder. Civan Nazlı'yı ikna etmeye çalışırken bu kez de Civan'dan şüphelenen Şimal onları görür ve babanın Nazlı'ya hamile olduğunu söylediğini duyar. 


Hiç yorum yok:
Write comments