1.10.2021

Aşk Mantık İntikam 15. bölüm özet. Çınar Esra'ya hislerini açıklıyor


Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk mantık İntikam dizisinde Ozan; Esra'nın ağzından Çınar'a karşı bir şeyler hissetmeye başladığını duyunca afallar. Eve berbat döner. Esra'nın söylediğini aklından çıkaramayan Ozan şirkette onları şakalaşırken görüp şüphelenmeye başlar. Musa'ya olanları anlatan Ozan için en büyük yıkım Esra'nın ona baktığı gibi Çınar'a bakması olacaktır. 

Çağla ertesi gün Esra'dan olanları öğrenir. Çınar'a Esra senden hoşlanıyormuş diyince bundan cesaret alan genç adam  heveslenip o akşamki eğlencede Esra'ya açılmaya karar verir. Çınar ve Esra sahnede karaoke yapar. Çınar sonrasında Esra'ya açılırken onları el ele gören Ozan yıkılır ve yine yanlış anlar. Esra ise Çınar'ı durdurup bunu onun duyacağını sanmadığını Ozan'ı uzak tutmak için yaptığını söyler. Çınar yıkılsa da ertesi gün durumu toparlarlar

O gece eğlencede Çağla içkiyi fazla kaçırıp herkesin içinde Esra'ya yüklenir. Ozan sahneden adını vermeden Esra'ya teşekkür eder. Çağla gece içkiliyken Ozan'la yakınlaşmak isteyince adam şirkette yatar. Esra bunu temizlikçilerden duyup mutlu olur. Çünkü daha öncesinde Çağla ona onu kıskandırmak için Ozan'la karı koca olduklarını ima etmişti.

Ozan boşanmalarını hızlandırmak için avukatıyla konuşur. Çağla da avukatıyla konuşur ama boşanmayı yavaşlatması; kendisine zaman kazanması için konuşur. 

Çağla'yı Mert arar. Musa; Çağla'nın konuşurken "Aramızda yaşananlar tek seferlikti. Beni arama" dediğini duyar. Önceki bölümde de çiçeği görmüştü. Musa eğlenceye Zeyno ile gelmişti. Zeyno ona Esra'nın Ozan'la konuşmadan önce kendisini aradığını "Sevdiğinin iyiliği için ondan vazgeçermiydin?" diye sorduğunu söyler. Musa bunu Ozan'a anlatır. Ozan Esra'ya sorar ama cevap alamaz. 

Çınar evde annesiyle Çağla'nın telefon konuşmasını duyar. Annesinin kızına kötü fikirler verip zehirlediğini anlar. Annesini tehdit ederek Bodrum'a temelli gitmesini sağlar. Bunu öğrenen Çağla ve Çınar tartışırlar. Çınar Çağla'ya da Ozan'a da bu saçma sahte evlilik olayından kurtulmaları gerektiğini söyler. Babası ise Çınar'ın kararını destekler

Zümrüt karşıdaki lokantada Ertenlerin parfüm imal ettiklerini öğrenince polise ihbar etmişti. O sırada içeride olan Eko ve Elif baskın olunca emniyete götürülürler. İkili orada da öpüşürken yarım kalır. İki anne de tekrar dünür olmamak için çocuklarını sıkı takibe alır. Onları görüştürmemek konuşturmamak için ellerinden geleni yapıp iş birliği bile yaparlar. 

Eko ve Elif'i almaya gelen Ozan ve Esra orada yüksek sesle tartışınca polisler onları kısa süreliğine nezarete atar. Elif; abisine bu ihaberı annesinin yaptığını Ertenlerin onlar yüzünden çok fazla borca battığını anlatır. Ozan Esra'ya durumu telafi etmek istediğini söyler ama kadın asla kabul etmez. 

Ertenler borçtan kurtulabilmek için ünlü bir gurmenin restoranlarına gelmesi için başvuru yaparlar. Ertesi gün gurmnin geleceğini öğrenirler. Gurmeyi yanlış kişi zannedip ona değil başkasına hürmet hizmet edince eksik puan almak durumunda kalırlar. Ancak gurme Zümrüt'e aşık onun ilkokul arkadaşı çıkar. Onları Zümrüt'ün arkadaşı sanınca puanlarını yükselteceğini söyler. Zümrüt ise istemeden onlara iyilik yaptığı için çok üzülür

Esra Zeyno'nun baskısına dayanamayıp Çağla'nın kendisini tehdit ettiğini anlatır. Zeyno oan bu olayı Ozan'a anlatması gerektiğini bir kez daha yükü adamdan habersiz yüklenmemesi gerektiğini; açıklama yapmadan Ozan'ı bir daha bırakıp adamı sorular içinde bırakmamasını söyler

Esra Zeyno'ya hak verip Ozan'ı arar. Ozan duştayken telefondaki Esra'nın aramasını Çağla görür. Ardından Esra Ozan'a diğer evde buluşmaları gerektiğini ona anlatacakları olduğunu yazan bir mesaj atar. Çağla bunu görüp "Tamam" der ve tüm mesajlarla aramayı telefondan silip eve gider. Tartışırlar. Çağla Esra'yı durdurmak için itince kadın düşüp başını vurur. Çağla panikleyip kaçar. 

Hiç yorum yok:
Write comments