12.10.2021

Kalp Yarası 15. bölüm özet. Ayşe ve Ferit boşanma kağıtlarını imzalıyor


Hande geçen bölüm sonunda bir inşaattan kendisini kum tepeciğine atmıştı. Ayşe ve Ferit kızın gönderdiği videoyu görüp oraya gidip Hande'yi kurtarır. Ambulansla hastaneye götürdükleri Hande'ye ameliyat olabilsin diye Ayşe kanını verir. Hande yoğun bakımdadır. Ertesi gün kendisine geldiğinde düğünden  gün öncesine kadar hatırlamaktadır. Sonrasında olanları hatırlamamaktadır. Ailesi, Azade, Betül onu yalnız bırakmazken Yaman herkesten gizli kız komadayken yanına gidip konuşur

Ayşe Hande'yi öyle bulduktan sonra olanlardan kendisini suçlu hisseder. Ferit'ten kızla ilgilenmesini onu yaşatmasını ister. Baha'nın ölümünden sonra Hande'nin de ölümden dönmesi Ayşe'yi sarsmıştır. 

Zümrüt kızının hastanede olmasını ve hafızasını kaybetmesinin nedeni Baha'nın ölümünü bilmesine rağmen susması olarak görür. Zümrüt çocuğunun üzerine yemin ettiğini hatırlar. Kocasına polise teslim edeceğini söyler ama adam önce kızının hastanede olmasını sonra iyileşmesini bahane eder. 

Adnan şirketin varını yoğunu ortaya koyup üzerine bir de büyük bir banka kredisi aldığını duyar. Şirkete gidip duruma müdahale edecek olur ama Azade ona karşı koyar. Yönetim kurulunda başkanlık için oylama yaparlar. Sinan da Yaman da Azade yönünde oy kullanır. Adnan oğlu gibi kayırdığı Yaman'a bu davranışı ondan beklemediğini söyler.

Adnan evdeki yeni hemşireye "Saadet" der. Aralarındaki benzerlik bir yakınlık oluşur

Hande kendisine kan veren Ayşe ile tanışmak ister. Zümrüt anne ile giderler. Geçmiş olsuna gelen Yaman'a herşeyi hatırladığını söyler ama kimseye söylemeyecektir. Anne babasıyla doktora giden Hande artık anne olamayacağını öğrenip çok üzülür. 

Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Ayşe künefecide işe girer. Ferit dışarıdan onu izler

Bölüm sonunda Hüseyin'in bulduğu biri cinayeti üzerine alır. Hüseyin o adamın cinayeti kendi üzerine atmaya çalışıp ona şantaj yaptığını iddia eder. Sahte ses kayıtları da düzenlemiştir. Bölüm sonunda Baha'yı vurduğunu söyleyen adam teslim olunca Ayşe serbest kalıp temize çıkar.

Ayşe Ferit'e boşanma konuşmalarının yarım kaldığını söyler. Ferit meyhanede içtikten sonra gece Ayşe'ye gider. Kadının dizinde uyur. Ertesi sabah boşanma kağıdını imzalarlar. Ardından Ayşe'nin isteğiyle boşanmayı kutlamak için pikniğe giderler. Piknik dönüşü kaza yaparlar


Hiç yorum yok:
Write comments