13.12.2021

Teşkilat 26. bölüm özet. Bütün ekip yapılacak saldırıları engellemeye çalışıyor


Zehra ve Serdar kendilerine otoparkta saldırmışlardı. Ceren Zehra'ya silah doğrultur ama arkasındaki kişiyi öldürerek Ceren'in yardımıyla kurtulurlar. Serdar kaçırılır. Karanlık bir yerde sedye de uyanır. Uzun koridorlardan kaçmaya çalışır. Serdar şirket zannettiği ses ve kişilerin dediklerini yapmaktansa kafasına sıkar. Tabancada kurşun yoktur ve bu Mete başkanın sadakat testiymiş.  

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde; şirket Libya'dan istediklerini alamayınca ülkeyi karıştırmak için Nemesis denen planlarını devreye sokarlar. Ülkenin içinde terör olayları yapıp dışarıda güçlü olmamızı engellemeye çalışmaktadırlar. Yıldırım'ın emriyle bir video çekilir. 12 Saatte bir patlamalar olacağına dair görüntüler vardır.

Saldırı emirlerini veren Yıldırım'ın evine özellikle de çalışma odasına dinleme ve görüntü için cihazlar yerleştirirler. Evin internetini bozan ekip Pınar ve Hulki ile eve yerleşimini yapar. O sırada Yıldırım ile görüşmeye gelen Köroğlu; hamile olan Esra'ya saldırı düzenlemelerinin; Barış'ın ateş edenin kendisi olmadığının hesabını sorar. 

Videonun sosyal medyaya yayıldığı yeri tespit ederler. Serdar ve Zehra hemen terk edilmiş örgüt evine gider. Orada yakılmış resimlerden Ankara da bir park olduğunu anlarlar. Siviller ve #zehSer oraya gider. Parktaki şahısları incelerler ve ilk detay olan saldırganı etkisiz hale getirseler de ikinci bir patlamada onlarca insan ölüp yaralanır.

Cezaevinde avluda Barış ve Tövbeli'yi sıkıştırırlar. Tövbeli; adamı etkisiz hale getirir. Barış ona Esra'nın vurulduğunda arkasından durması için seslenen kişinin sesini babasına benzettiğini söyler. 

İkinci saldırı için zamanları fazla kalmayınca Serdar aniden çıkıp Yıldırım'ın evine gider. Silahla içeri girip adamı tehdit ederken Yıldırım'ın telefonunu ele geçirir. Şikayetçi olan Yıldırım'ı Halit başkan mümkün olduğunca emniyette tutmak için yetkililerden yardım ister

Yıldırım'ın telefonundaki verileri transfer ederler. Uzay ve Gürcan bu verilerden bir alışveriş merkezinin otoparkında olacağını öngörürler. Zehra, Pınar, Hulki ve Hakkı oraya gider. Saldırganı yakalarlarken otoparkta buldukları bomba yüklü arabayı bulup etkisiz hale getirirler. Yıldırım buna çok kızar

Üçüncü hamle olarak Yıldırım'ın telefonundan bir kişiye erişirler. Hava alanında kule görevlisi olan adamın hedef olacağını düşünürler. #zehSer oraya gider. Zehra adamı bulup konuşurken hava alanına silahlı saldırganlar girer. Etrafa ateş edip sivilleri toplarlar. Buldukları adamın hedef değil uyuyanlardan olabileceğini fark ederler. Gerçekten de adam silahını Zehra'ya doğrultmuştur. 



Hiç yorum yok:
Write comments