20.12.2021

Teşkilat 27. bölüm özet. Serdar ve Zehra rehineleri kurtarıyor


Havaalanına yapılan baskında teröristler bir çok rehine alır. Zehra geçen bölüm sonunda hedef sandığı ama uyuyanlardan olduğunu fark ettiği kişiyi vurur. Sonra saklanan hamile bir kadın yakalanmasın diye kendisinin yakalanmasını sağlar. Rehinelerin yanına götürülür. Bir süre sonra hamile kadın da oraya getirilir. Kulak içi telsizle Serdar ile bağlantıda kalırlar. 

Serdar yakalanmamak için uğraşır çünkü içeriden birisine ihtiyaç vardır. Sürekli ekiple iletişim halindedir. Gürcan zor olsa da kameralara bağlanır ama bunu fark ettiklerinde yine bağlantıyı keserler. Gürcan bir daha kamera bağlantısı kuramaz.

Zehra'nın vurduğu kişiyi ağır yaralı olarak bulup getirirler. Ona müdahale edilmesi için sağlık ekibi çağırırlar. Pınar da onlarla girer. Teröristlerin başı olan adamın dışarıyla konuştuğu telefonundaki dataları transfer eder. Ekip derhal verileri taramaya başlar Kendisine gelen yaralı adamı Zehra'yı teşhis edemesin diye iğneyle öldürür. 

Rehinelerden birini infaz ederler. Zehra'yı da edeceklerken Serdar'ın fikri sayesinde bir canlı bombayı patlatıp dikkatlerini dağıtarak kurtarırlar. Dışarıdan havaalanını izleyen birinin  yönlendirmesiyle Serdar'ın peşine düşerler. Serdar da bu arada bir kaçını öldürür.

Havaalanıyla bağlantıyı kesen cemer çalıştırırlar. Tam o sırada Halit başkan ve Pöh bir kapıdan içeri girmek üzeredir. Ancak onların ne yaptığını gören dışarıdan izleyen kişinin talimatıyla o kapıya patlayıcı yerleştiriler. Patlayıcıların önüne de Zehra'nın da içinde bulunduğu rehineleri koyarlar. İletişim kesik olduğundan Serdar video odasına girip dışarıdakilere kısaca durumu anlatır. Onlar da derhal operasyonu durdururlar. Zehra cemeri açar. İletişim sağlanır. 

Bu arada adamın telefonundan dışarıda konuştuğu kişinin yerini tespit etmeye çalışırlar. Gürcan'ın yönlendirmesiyle Hakkı ve Hulki; adamı bulur. Ancak adam kendisini öldürür. Adamın iletişimi sış hatlar ekranından sağladığını fark edince adamların bir kısmını oraya yönlednirmelerini sağlarlar. Ardından içeri girip aniden hepsini öldürürler. Herkes kurtulmuştur

Trt1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde sonunda Dış işleri bakanı da Libya lideri ile anlaşmayı sağlayıp imzaları atmıştır

Uzay bölüm sonunda ellerinde kamera görüntüleri varken ki görüntüleri izler. O sırada bir rehineyi daha en başında aldıklarını ve bir daha rehinenin görünmediğini fark eder. Gerçekten de çok kötü dövdükleri çocuğun resmini babasına atıp oğlunu kurtarmak istiyorsa bir şey yapmasını isterler. Bölüm sonunda Uzay çocuğun adını ve cezaevi müdür olan babasını bulur. Aynı anda Yıldırım; müdürün getirdiği birisini teslim alır ve müdürü de öldürürler



Hiç yorum yok:
Write comments