1.02.2022

Kalp Yarası 29. bölüm özet. Feraye yıllar sonra ortaya çıkıyor


Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Elif'in ölümünün ardından Mirza da Ayşe de dedesi de dağılır. Şahin bey aldığı cenazeyi ve cenaze aracını kaçırıp torununu bir yere kendi elleriyle gömer. Bundan sonra yaşamak da kimseyi görmek de istemediğini söyleyip gider. Mirza bölüm içinde Ayşe ile görüşmeye gelir ama kadın görüşmek istemez. 

Ferit Ayşe'nin telefonu kırıldığı için ona ulaşamaz. Mirza da telaşından duymayınca Pınar isimli kıza araba ile hafifçe çarpar. Kızı hastaneye götürüp kartını verince Pınar; Ferit'in kartını kartını görünce kim olduğunu anlar. Arabada bilerek kolyesini düşürür. Birkaç gün sonra yemek yedikleri yerde Pınar'la karşılaşırlar. Ayşe olanları öğrenir ve kızdan hoşlanmaz

Ferit; babasının cinayetinde soruşturma sırasında yalan ifade veren annesinden şüphelenir. Ayşe de kayın validesinin yardımcısıyla konuşurken Yaman aleyhine delil oluşturduklarını duyduğunu söyler. Ferit; konakta herkesin içinde annesine hesap sorar. Yaşadıkları ve duydukları ağır gelen Azade bileğini kesecekken Ayşe engel olur. Azade ertesi gün gidip karakolda ifade verir. 

Ferit işleri toparlamak için şirkete gitmeye başlar. Abisi ve Yaman'a söylemeden yönetim kurulunu toplayınca kardeşler arasında yine gergin anlar yaşanır

Yaman; kuzeni öldüğünde Ayşe'ye yardım edip arkasından iyi konuşunca Hande onu yine doldurur. Geçmişte yaşadığı kötü şeyleri de ahırda başlayan yasak aşklarını da hatırlatır.  

Vedia'ya sık sık cevapsız aramalar gelmeye başlamıştır. Kardeşiyle ilgili bir de mesaj gelince Vedia şaşırıp tüyleri ürperir. Betül ona ve Zeytin'e evini açıp onunla kalmalarını ister. Vedia Yadigar'la konuşmaya gidince kardeşi ortaya çıkar. Konuşmasın diye Vedia'yı odaya kapatırlar. Betül ona ulaşamayınca endişelenip Yaman'ı arar. Yaman onu sakinleştirmeye çalışır. 

Yadigar ve Feraye'nin konuşmaları ve flash backlerinden kadının Adnan'ı öldürdüğünü öğreniriz. Adnan'ı öldürünce panikleyip Yadigar'ı aramış; adamda aracıyla beraber cesedi uçurumdan atıp kaza süsü vermiştir.

Yaman'ın telefonuna annesinin mezarına gelmesini yazan bir mesaj gelir. Yaman oraya geldiğinde annesi ortaya çıkıp kendisini anlatır. Kendisine de bebeğinin öldüğünü söylediklerini söyler. Yaman; annesini ve anne bir kız kardeşi olan Pınar'ı bölüm sonunda konağa getirir. Azade öldüğünü sandığı kadını görünce şaşkın kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments