8.04.2022

Sadakatsiz 55. bölüm özet. Volkan Asya'ya ve Derya'ya tavır koyuyor


Sapanca'da Asya ve Volkan'ı başbaşa dans ederken gören Derin bu kez annesinin dediğini yapar. Asya'nın şantajına boyun eğmeyip Onur'un kendisini öptüğünü; Volkan'a kendisini kıskandırmak için bunu yaptığını; Asya'nın asistanını peşine takıp bunu videoya çektirdiğini ve kendisine şantaj yaptığını söyler. Buraya geldiklerini annesine duyurduğunu da söyler. Volkan iki kadını da orada bırakıp çıkar. Ali ve Derin kendisini aradıkları için telefonunu kapar. 

Volkan soluğu Derya'nın yanında alır. Derya'ya Asya'nın kendisiyle oyun mu oynadığını ve ona yardım edip etmediğini sorar. Derya Volkan'ın halinden etkilenir ama yaptıklarını inkar etmeyi de ihmal etmez. 

Volkan sonrasında Onur'un evine gidip onunla kavga eder ve iki erkek dövüşürler. Onur sonrasında Asya'ya gidip kirli hesaplaşmasına kendisini karıştırmamasını söyler.

Selçuk ve Nil balaylarında kavga edip geri dönerler. Gönül de Asya da Nil'e destek olup akıl verir.

Derin kocasını hiç biryerde bulamayınca Asya'ya bile gider. Asya Volkan'ı eliyle koymuş gibi annesinin evinde bulur. Ona hislerinin yalan olmadığını söyleyip Derin'in söylediklerine çeşitli cevaplar verir. Çıkarken ikisinin düğün resimlerini Volkan'dan isteyip alır

Derya Asya'ya Volkan'ın en çok ona hisleri olmadığını anladığı için yıkıldığını; Derin'e dönme lafı etmediğini söyler. Asya ona Volkan'ın Derin'den de güçten de vazgeçmeyeceğini söyleyip ispatlamak için Volkan'ın peşine takılırlar. Derin'in Volkan'ı bulduğunu küçük bir konuşma sonrası barışıp öpüştüklerini gören Derya yine Asya'nın haklı olduğunu anlar

Evine dönen Volkan ertesi gün hastanede Asya'ya ters davranır hatta görmezden gelir. Derin de ona yalnızlığını yüzüne vurur. Asya yeni bir hamle yapıp evine hırsız girmiş gibi yapar. Derya sözde Ali'nin o gece onlarda kalması gerektiğini söylemek için Volkan'ı arayıp hırsız olayını söyler. Volkan bir yalanla eve gelir. Asya'yla yaptıkları konuşma sonunda ikili öpüşür. 

Hiç yorum yok:
Write comments