20.04.2022

Sadakatsiz 57. bölüm özet. Derin bu kez de Asya'nın peşine düşüyor


Derin duydukları karşısında yıkılıp geri dönerken Ali onu görüp peşinden gider ama kadın onunla konuşmaz. Ali hemen babasını arayıp olanları anlatır. Asya da Derin'in olanları duyduğunu öğrenir ama oğlu için daha çok endişelenmektedir.

Derin kimi arayacağını bilemez ve ayakları onu Onur'a götürür. Biraz sakinleşince olanları anlatır ama niyeti bu olayla yüzleşmek değildir. Eğer yüzleşirse kocasının gitmesini istemesi gerektiğinin ve kendisinde giderse Asya'ya gideceğinin farkındadır. Volkan karısına ulaşamadan eve gelir. Daha sonra gelen Derin elinden geldiğince normal davranır. Ali ile Asya'nın ne konuştuğunu duymadığını söyler

Gönül hanım bu kez de Derin'in kendi hesabından yüklü para çektiğini öğrenir. Volkan'a da kızına da sorar. En sonunda Haluk'un bir arkadaşını arayıp Volkan Aslan adına olan gayri menkulleri öğrenmek ister. Adam sonrasında arayıp hiç bir şey olmadığını söyleyince şaşırır.

Asya Derin'in duyup içine attığını anlayınca onun Volkan'ın fırsat bulduğu her an kendisine geldiğini anlamasını sağlar. Derya'nın kardeşinin eşi ölünce Volkan'ı arar. Derin Asya'nın sözlü kışkırtmasına dayanamayıp hastanede kadına saldırır.  Derya bunu Volkan'a söyler.

Ceren geçen bölüm restorana gidip Nil'in canını sıkmaya çalışmıştı. Bu bölüm bunu öğrenen Selçuk hemen Ceren'e gidip bağırır. Ceren üzüntüden fenalaşır. Bebek düşme tehlikesi atlatır. Bunu duyan Selçuk; Nil'in de ittirmesiyle gidip Ceren'den özür diler.  

Kanal D de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde İpek ve Demir sevgili olmuştur. Ali'nin anne babasının olaylarının yanı sıra buna da üzülmektedir. Okulda Ali'nin arkasından koşan İpek ona "Demir ile biz sevgili değiliz" diyince bunu duyan Demir üzülüp çekip gider.  

Asya Volkan'ın kendisine aldığı gerdanlığı satıp parayı Ali'nin hesabına yatırır

Cavidan gelip Gönül'e tanıdıkları eski bir ailenin malikanesini aldıklarını duyduğunu söyler. Gönül; Volkan'ın üzerine bir şey olmadığını öğrenince malikanenin eski sahibini arayıp evi Ali'nin üzerine alındığını öğrenir. Cavidan bunu öğrenip Derin'e söyleyince kadın çıldırıp Asya'nın peşine düşer. Gönül bu kez de o arkadaşından Ali ve Asya'nın üzerine olan tapuları araştırmasını rica eder

Asya Ali'yle eve döndüğünde Derin onların karşısına çıkar. Çıldırmış gibidir. Volkan eve geldiğinde içeride kimseyi görmez. Asya'nın arabasının kapısı açıktır ve telefonu da yerdedir. Telefonda yarım bir mesajı okuyan Volkan; Derin'in onlara bir şey yaptığını veya yapacağını zanneder. 

Hiç yorum yok:
Write comments