29.03.2022

Üç Kuruş 20. bölüm özet. Azade ölürken Baybars'ın oğlu diziye dahil oluyor


Kartal'ın Korkmaz'ı öldürmesinin ardından Şahin hemen planının ikinci bölümüne geçer. Korkmaz'ı gömerken Baybars'a Kartal'a Korkmaz'ın deposunun yerini Azade'nin söylediğini söyler. Sonra da bu yalanını desteklemek için Azade'nin boş olan depolarından birine Korkmaz'ın silahlarını koyar. Baybars bu delillerle hiç bir şeyden haberi olmayan Azade için hükmünü vermek üzeredir.

Baybars Azade'den ihanet etmediğini kanıtlamasını ister. Kartal'ı bulup öldürmelidir. Kartal ise yeni tanıştığı oğlu Ateş ve Bahar ile Çetin'in evine gitmiştir. Leyla'yı kendi evine yerleştiren Efe de oradadır. Sabah Azade'nin adamları evi sarıp saldırır. Çocuk ve kadın korkup saklanır. Azade içeride ateş altında Çetin'in olduğunu görünce saldırıyı durdurup çekilir ve durumu Baybars'a anlatır

Azade bu arada kendi ismini verenin öğrencisi Şahin olduğunu anlamıştır. Şahin'i kaldırıp bir otoparka getirtir. Onu öldürme planı yaparken Baybars'ın adamları orayı basıp adamlarını öldürüp Azade'yi kolundan yaralar. Azade şöförüyle kaçarken Kartal onu takip eder. Baybars'ın bir adamı da Azade'yi takip etmektedir. Kartal Azade'nin şöförünü öldürür ve aracın içindeki kadının yaralı olduğunu görür

Yaralı Azade'nin isteği üzerine Kartal kadını Çetin'e götürür. Çetin hemen doktor çağırıp kadını tedavi ettirir. Azade başına gelenleri anlatıp onlara Korkmaz'ın mallarının teslim edileceğini ve yetkili biri olmadığı için Baybars'ın da orada olacağını söyler. Ancak Baybars Azade'nin bu hamlesini öngörüp onları yok etmek için plan yapar. 

Neriman Baybars'ın Şahin'le konuşmasını duyup tuzağı haber vermek için önce Kartal'ı arar. Yiğeni konuşmayınca Çetin'i arar. Efe'nin de katıldığı üçlü baskın yaptıklarında kapana kısılırlar ama Mesutlar, Şesular gelip onları kurtarır. Otel odasında tek kalan Azade'nin yanına giden Şahin; ona Baybars'ın zehirli çayı içip ölme emrini söyler. Kadın uysalca çayı içip uyur gibi ölür. Otele geri döndüğünde Azade'nin ölüsünü bulan Çetin çok üzülür. 

Kartal Bahar ve çocuğunun güvende olması için onları garip bir kadın olan babaannesine götürür

Efe; evinin önünde Baybars'ın adamlarının beklediğini görünce Konyalı ve Leyla'yı güvenle çıkarabilmek için şikayetçi olup polislerin götürmesini sağlar. Uyuşturucu bağımlısı Konyalıyı hastaneye yatırtır. Leyla'yı ise tek başına nezarete koydurur. Oraya gelen Bülent ile ağız dalaşı yaparlar. Adam üzerine çok gelince Bülent'e vurur. Bülent hemen Adnan'a gidip durumu anlatır. Adnan işin büyümemesi; efe'nin başlarına dert olmaması için amire olayı kapatmasını söyler. 

Bülent şikayetçi olmayınca Efe ve dolayısıyla Leyla nezaretten çıkar. Yıllardır sevdiği kadın zarar görmesin diye ondan uzak duran ve onun da uzak durması için kendinden iten Efe sonunda kıza evlenme teklif eder. Leyla da kabul eder. 

Show tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş da bütün rakiplerini alt eden Şahin; Baybars'ın en güvendiği ve tek adamı olacağını düşünerek bunları yapmıştı. Bölüm sonunda işlerin başına geçeceğini zannederken Baybars onu oğlu ile tanıştırır

Hiç yorum yok:
Write comments