5.04.2022

Üç Kuruş 21. bölüm özet. Şahin köşeye sıkışınca taraf değiştiriyor


Baybars'ın büyük oğlu Kılıç; Gürcistan'daki işlerini bırakıp babasının emriyle Türkiye'ye gelmiştir. İnsanı sevdikleriyle tehdit eden acımasız ve ruh hastası biridir. İlk iş kendilerinden silah alacakken Korkmaz'ın ölümü yüzünden geciktikleri için başkasından mal alacakların alış verişine engel olur. Diğer satıcıyı saf dışı bırakıp alıcıya da göz dağı verir. 

Kılıç ardından Çetin'in neler yaptığını araştırmaya başlar. Onun Azade ve Korkmaz'ın ölümüyle ilgili Şahin'i suçladığını öğrenir. Bunu öğrenirken de Çetin'in yanındaki adamı konuşturup öldürür. Ardından O da Şahin'in peşine düşer ama Çetin önce kayıtlara ulaştığı için bir şey ispatlayamaz. İspatlayamasa da Şahin'e göz dağı vermekten geri durmaz. 

Kılıç sonrasında düşmanla işbirliği yapan Çetin'le buluşup onu önce çok kötü döver; ardından hastaneye yatırıp tedavi ettirir. Babası Çetin'i öldürmesini sitememektedir. Ancak Çetin'e eğer karşılarında durmaya devam ederse diye kendisini öldürmesi için içinde zehir olan bir yüzük verir. 

Şahin yaptığı yanlışın farkına varmış ama çok geç kalmıştır. Korkmaz ve Azade'den çok çok daha kötü ve manyak olan bu adamdan korkmaktadır. Neriman ona Kartal'a Çetin'in kendisinin ve Baybars'ın oğlu olduğunu söylemesini söyler. Böylece Kartal Çetin'le yolları ayıracak Çetin tek kalınca işlerin başına geçecek; böylece Kılıç da geldiği yere dönecektir. 

Show tv ekranlarından yayınlanan Üç Kuruş da Kartal; kardeşinden Çetin'in kim olduğunu duyunca ilk başta adama saldırır. Efe'nin araya girmesi ve söyledikleriyle bu kez Çetin'i daha da bağrına basar. 

Oktay baba Kartal'ın kendisine bıraktığı notla hareketlenmeye karar verir. Halide'nin evine gider. Kız önce saygıda kusur etmese de sonrasında içindekileri adamın yüzüne kusar. Oktay baba o zaman Kartal gittiğinde evi terk ettiğinde diğer herkesin de dağılıp savrulduğunu anlar. Evi terk etmemesi babalık yapması çocuklara sahip çıkması gerektiğini anlayıp üzülür

Efe; Leyla ile çikolata alıp babaannenin evindeki Kartal'a gidip sözlendiklerini söyler. Kartal onu biraz hırpalasa da babaanne araya girer. Ertesi gün Efe; annesi ile o eve Leyla'yı istemeye giderler. Babaanne ustürüplu laflar edip torununu verir. Ardından gelinlik bakarlar ama içlerine sinmeyince kendileri diker. Ertesi gün düğün vardır. Kartal da Efe ile damatlık bakmaya gider. Orada kim olduğunu tanımadıkları Kılıç vardır. Onlara seçimlerinde yardımcı olur

Çetin düşünüp Şahin'e bir teklif yapar. Kılıç'tan kurtulmak için bir plan yaparlar. Ama Kılıç sorguladığı Şahin'in adamından her şeyi öğrenince zor durumda kalan Şahin taraf değiştirmek zorunda kalır. Çok iyi kurgulanmış tuzağa orada bekleyen Şesu düşer. Üstelik Kılıç Şesu'yu Peri ile tehdit eder. Şesu mecburen Kartallara Kılıç'ın gözlerinin önünde öldüğünü söyler. Konuşmanın ardından üç silahşörler rahatlarken Kılıç Şesu'yu Şahin ve Peri'nin gözü önünde göğsünden iki kurşunla vurur 

Hiç yorum yok:
Write comments