19.04.2022

Üç Kuruş 23.bölüm özet. Neriman'ın ölümü herkesi derinden sarsıyor


Şahin geçen bölüm sonunda silahların alıcısı tarafından vurulmuştu. Bu bölüm onun çelik yelek giydiğini görürüz. Şahin kendisine gelince Neriman halasını arar ama ulaşamaz. Evine girmek ister ama Kılıç'ın adamları izin vermez. Şahin bir şeyler olduğunun farkındadır. Zübeyir'le konuşur

Kılıç ise vurulan babasını hastaneye çevirdikleri bir eve götürüp iyileşmesi için başında bekler. Zübeyir'in adamları orayı basar Şahin onları kurtarır. Bunun karşılığında Kılıç ona eve gitmesini orada onun için bir şey bıraktığını söyler. Endişeyle eve gidip giren Şahin; sırtından vurulmuş halasını bulur. Çok ağlar ve kadını kucaklayıp mahalleye eski evlerine getirir. 

Efe ve Çetin'in de dahil oldukları aile büyümüştür. Leyla'nın ölümden dönmesi aileyi daha da birleştirir. Kartal'a Şahin'in geldiği gelmesi gerektiği haberi gelir. Bütün aile Neriman'ın ölüsüyle yüzleşir. Leyla'ya söylemezler ama kız hastanede kimsenin olmamasından bir terslik olduğunu anlar. Telefonla Şahin'i arayıp ondan olanları öğrenip mezarlığa yetişir.

Kendisine gelen Baybars yıllarca çok sevdiği kadını kadın olan Neriman'ı öldürdüğü için ona öfkelidir. Oğlunun kendi annesizliğini Çetin'e yaşatmak için bunu yaptığını söyleyip cezalandırır. Kılıç'tan Çetin'i bulup kendisine getirmesini emreder. 

Kılıç hastaneye gittiğinde Kartal yerine Efe ile karşılaşır. İkili arasında amansız bir kavga olur. 

Kartal ve yanındakiler eve dönmeye karar verir. Herkes Neriman'la ilgili kendisini suçlar. Şahin intikam almak için Zübeyir'e gidip iş birliği teklif eder. Baybars'ın yumuşak karnı olan hayvanlardan bahseder. Zübeyir adamlarıyla oraya gider ama Kılıç keskin nişancılarla onları öldürüverir. 

Kılıç Kartal'dan Çetin'i alabilmek için hastanede yatan Konyalı'yı kaçırır. Çetin; babasının neler yapabileceğini bildiği için Konyalı'yı almak için babasına gider. Kartal da Konyalı'yı almak için Kılıç'ın karşısına çıkar. 

Hiç yorum yok:
Write comments