2.06.2022

Seversin 1. bölüm özet. Tezgahtar kız Asya ve büyük jön Tolga Tuna'nın kesişen yolları


Kanal D ekranlarında 1 haziran 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan Seversin de Asya ayakları yere basan bir AVM de giyim mağazasında tezgahtarlık yapan bir genç kızdır. Babası öldükten sonra abisi Kadir; ailenin başına geçmiş; hayatını onlara adamıştır. Sinirli bir yapısı olan abisi, kafası çok çalışmayan kocasına aşık ablası handan, ablasının onu sürekli aldatan eniştesi, fedakar annesi Şerife ve oyuncu olma hayalleri kuran ablası Nazlı ile yaşamaktadır

Tolga Tuna ise çocukluktan beri oyunculuk yapmaktadır. Babası onları bıraktıktan sonra annesi Suzan onun aynı zamanda menajeri de olmuştur. Ancak zaman içinde sürekli hayatına müdahale ettiği için Suzan'ı menajerliğini istemeyen Tolga uzun süredir Nesrin ile çalışmaktadır. En yakın arkadaşı ve destekçisinin adı Hakan'dır.

Tolga romantik komedi prensi iken mafya dizisi Kara Kan'da oynamaya başlar. Ancak dizi daha ilk bölümden çakılır ve ikinci bölümde yayından kaldırılır. Maddi manevi çöküş yaşayan Tolga'nın setine bu ters zamanda Nazlı gider. Asya ve arkadaşı da onula beraberdir. Tolga acelesi varken Nazlı ile selfi bile çekilmeyip onu yanlışlıkla itince Asya ona haddini bildirir.

Nesrin Tolga'ya Bahri isminde bir yapımcının yeni başlayacak romantik komedisinde rol bulur. Ancak büyük bir sorun vardır. Kadın jönlerden hiç birisi çapkınlığıyla ünlü Tolga ile oynamak istememektedir. Nesrin buna da bir çözüm bulur. Baş kadın rolü için halktan bir seçme yapacaklardır. Külkedisini andıran bu yarışmaya Nazlı da katılır. 

Asya da Nazlı ile yarışmaların yapıldığı yere gider. Terslikler sonucu Tolga ile yine ters bir anda karşılaşıp tartışırlar. Yarışmada Nazlı oldukça iyiyken Tolga onun Asya'nın yakını olduğunu anlayıp kızın kötü oynamasına sebep olur. Asya orada da Tolga ile tartışır. Bu tartışma sosyal medyada yankı bulunca Asya'yı oynatmak zorunda kalırlar. 

Asya'nın abisinin bir işi çıkınca aile minibüsünü enişte kullanır. Yanındaki kadın ile aşk yaşarken pahalı bir araca arkadan çarpar. Enişte tüm kusuruna rağmen kavga çıkartıp üste çıkmaya çalışınca Kadir malesef karakolluk olur. Ev hapsine mahkum olur. O ilgilenemeyince Asya; aracına çarptıkları kişi olan Selçuk'un restoranına gidip adamla konuşur. Borçlarını ödeyeceklerini söyleyip özür diler.

Hiç yorum yok:
Write comments