24.09.2022

Kasaba Doktoru 17. bölüm özet. Hakan; Mine'den boşanmayı kabul ediyor


Mine geçen bölüm sonunda başhekimin cafesine gitmediği için merak ettiği kadının evine gider.  Kadın ve kızı doğal gaz zehirlenmesi yaşamaktadır. Üstelik kadının vücudunda cam kırıkları vardır Ambulansla ikisini de Ulu Çınar'a götürür. Hakan ameliyata girer. Kadın camlardan kurtulsa da durumu hala kritiktir.

Geçen bölüm Yalçın hocanın kabahatini açık etmeyen Ömer'e Hakan'ın kızgınlığı sürer. Ömer önce Leyla'ya ardından Hakan'a Yalçın'ın annesine karaciğer bulduğunu söyler. Hakan hemen listeyi kontrol etmesini söyler. Gerçekten de Yalçın nakil listesiyle oynatmıştır. Ömer gizlice Gümüşok'da bilgisayara bakıp listeyi görür. Leyla da ona yardım eder. Ömer ilk başta Leyla ve Hakan'a annesinin ilk sırada olduğunu söylese de sonrasında vicdanı rahat bırakmaz

Ömer son nihai kararı vermesi için annesine durumu anlatır. Media hanım genç bir kızın sırasını dolayısıyla hayatını almak istemez. Doğru olanı yapar. Karaciğer oda arkadaşı genç kıza verilir. Ömer; annesinin yavaş yavaş ölüme gideceğini seyredeceği için çok üzgündür. Yalçın ise Ömer anlaşmalarını bozup açığını ifşa eder diye korkmaya başlar

Ömer; annesi kendisinin Leyla ile evlendiğini görmek istediği için kıza evlenme teklif eder. Leyla kabul edince kıza annesinin kendisine verdiği yüzüğü takar. 

Gümüşok'tan Ulu Çınar'a ambulans ekibi de gelir. Aynı zamanda ameliyat hemşiresi de olan ekibi Onur'un gözü hiç tutmaz. Yalçın hocayla başıyla selamlaştıklarını da görür. 

İhsan bey yeni geen ambulansın şoförü kadından etkilenip yaklaşmak ister ama kadın mesafelidir. 

Yalçın; kendisinden uzaklaşan oğluna göz kulak olması için Bülent'i yine Ulu Çınar'a yollar

Yıllar önce Nagihan'ın Yalçın'a ilgisi varken adamın Mine'ye ilgisi olduğunu; Mine'nin Nagihan'ı uyardığını öğreniriz. Yalçın Nagihan'ı yemeğe götürüp türlü jestler yapar. Nagihan geçmişten ve sadakatsizliğinden bahsedip önce güvenini kazanması gerektiğini söyler.

Erol bey kalp riskini atlattıktan sonra diğer hastalığı olan kanser için tedavi belirlemesi gerekir. Kızı ilgilenmek ister ama Erol bey Ulu Çınar'a gider. Hakan'dan tedavisiyle ilgilenmesini ister. Hakan ilk başta istemeyip onkolojiye yönlendirince onunla pazarlık yapar. Hakan'a kendi tedavisiyle ilgilenmeye devam etmesi karşılığında yönetim kurulunda söz hakkı verir.

Mine küçük kız Zeynep'in durumundan etkilenmiştir. Hakan ona Zeynep'in kendi kızları olmadığını hatırlatmak zorunda kalır. Mine yine Ulu Çınar da çalışmaya karar verir. Hakan boşanma evraklarını alır ama imzalamaya bir türlü eli gitmez. Mine ve Hakan Zeynep için hediyeler alır. Küçük kız her fırsatta Mine'nin yanından kaçıp annesinin yanına gider. Bölüm sonunda anne ölür. Hakan boşanma evraklarını imzalayıp Mine'ye verir. 

Hiç yorum yok:
Write comments