8.09.2022

Seversin 15. bölüm özet. Asya bilmeden Tolga Tuna'nın babasıyla anlaşma imzalıyor


Tolga geçen bölüm sonunda annenin Asya'yla sahte ilişkisini ifşa etmesi sonunda oluşan olaylar diziye zarar vermesin diye diziden ayrılır. Gül hanım Asya'ya kesinlikle Tolga'dan uzak durmasını yoksakötü olacağını söyler. Kendisinden çok dizi ekibi için endişe eden asya mecburen etrafındakilerin de baskısıyla bu tehdide boyun eğer. Tolga'ya bu konuşmayı söylememekle ilgili anlaşırlar

Asya bütün bölüm etrafında insanlar varken Tolga'dan uzak durmaya çalışır. Yalnız kaldığında ancak Tolga'yı arar. Genç adamın morali çok bozuktur ve sevgilisi olarak Asya'yı yanında istemektedir. Her buluşma görüşme isteğinde Asya uzak durunca şöhreti kirlendiği için olduğunu zanneder. 

Bahri bey de Aşk Girdabı dizisinin tüm kararlarını ve işleyişini kızı Selin'e devreder. Kız sette herkese baskı kurar. Tolga ve Asya'yı görüştürmemek için kıza baskı yapar. 

Tolga; annesine çok öfkelidir. Suzan'ın tüm "Ben yapmadım" sözlerini duymaz. Suzan da çaresizdir. Zarfta ne olduğunu söylemek istemeyince suç üzerine kalır. Şerife anne gelip Suzan'a onun da oğlunun da ailesinden uzak durmasını haykırır. Tolga; annesiyle kavga edip ağır sözler söyleyince kadın hizmetlisini de alıp evi terk eder

Tolga'yı diziden çıkarmak için sahne eklenir. sahnede karakter çok kötü gösterilir. Ardından reklam anlaşması imzalanacakken iptal olur. En son dijital platform için çekilecek diziden de arayıp Tolga ile işi iptal ederler. Tolga iyice çöküş dönemine girmiştir.

Hakan da evden ayrılan Nazlı ile görüşür. Artık işine yakın olan evinde kalmak istediği için Tolga'nın evinden taşınır. Tolga bunu da düşüşüne bağlar. Hakan Nazlı'ya yanına taşınmasını teklif eder. Kız çaresiz kabul eder. 

Asya'nın abisi Kadir; Nesrin'le barışmak istemekte ama kadın barışmamaktadır. Abla durumu anlar ve Nesrin'i kıskandırmak için Kadir'e baktıkları kızların resmini gösterir.  

Suzan üzerine atılan suçtan kurtulmak için kime kötülük yaptığını düşünür. Tolga'nın babasına ulaşıp onu suçlar ama adamın bir suçu olmadığı ortaya çıkar. Bir yapım şirketi sahibi olan adam hemen Tolga'nın haberini yapan haberciyi arayıp haberi kimin yaptırdığını kimin Suzan'a tuzak kurduğunu öğrenir. Sete gidip Selin'e yüklenir. Selin inkar eder.

Tolga; Asya'nın ailesinin kendisiyle görüşmesini istemediği için kızın kendisinden uzak durduğunu anlar. Ancak artık ondan uzak duramayan Asya'dan kanalın ve Bahri'nin yasağını öğrenir. Yasaktan çok asya'nın bunu kendisine söylememesine üzülüp kırılıp gider.  

Suzan Tolga'ya gidip Selin'in yaptığını gazeteciden de öğrenebileceğini söyler. Fotograftaki zarfı verir. İçindeki haber ve resimle kendisini tehdit ettiğini söyler. Zarfta Tolga'nın babası ve annesiyle resmi vardır. Ayrıca bir gazete küpüründe Suzan'ın o adamla aşk yaşadığı haberi vardır. Eğer bu haber ortaya çıkarsa Tolga'nın babasının kimliği de ortaya çıkacaktır. Tolga; annesinden özür dileyip eve çağırır

Asya Tolga'yı kurtarmak için dijital platform iiçin olan diziyi çekecek kişiyle konuşur. Onun gizli sponsoruyla konuşmak ister. Yapım şirketine gidip Tolga'nın babası olduğunu bilmediği adamla Tolga için pazarlık eder. Tolga'ya bu dijital dizide baş rol verirlerse Aşk Girdabı bittikten sonra onlarla çalışmak için sözleşme imzalar. 

Tolga'nın evine giden Asya adama söylemese de onun az sonra çalan telefonla dijital işi almasını sağlar. Ancak yırtık gazete küpürünü ve yapımcının gençlik resminin yırtık halini görünce kafasında bir şeyler oluşur. Sorduğu sorularla az önce pazarlık yapıp imza attığı adamın Tolga'nın nefret ettiği babası olduğunu öğrenir. 

Hiç yorum yok:
Write comments