17.11.2022

Kızılcık Şerbeti 3. bölüm özet. Doğa ve Fatih'in skandal düğünü


Kıvılcım ve Ömer birbirlerinden habersiz hatta kendileri bile biriyle tanışmak istemeden aynı akşam yemeğinde buluşmuş olurlar. Kıvılcım düştüğü bu durumdan son derece rahatsızdır. Ömer'in kendisini yanlış anlamasından oldukça endişelidir. Arkadaşı sürekli bu buluşmayı Kıvılcım'ın istemediğini haberi bile olmadığını söyleyip durur

Okulda düzenlenen kermese Ömer'in oğlunun disiplin cezasını erteleyen ve iyi hale dönüştürmek isteyen Kıvılcım gider. Kıvılcım Ömer'in oğlunun oraya gelmediğini gelmiş gibi yaptığını; yiyecekleri satmayıp parasını verip çöpe attığını anlar. Okula gittiğinde çocuğu ve onun yalanına ortak olan arkadaşını uzaklaştırır. Oğlu Ömer'i arayıp gaz verir. Ömer okula gelip Kıvılcım'a sert çıkar. Oğlunun arkadaşından gerçeği öğrenince Kıvılcım'dan özür diler

Nursema düğün organizasyonu vesilesiyle tanıştığı Alev'den hiç hoşlanmaz. Alev ona patavatsızca neden başını örttüğünü sorar. Nursema ona sert cevap verir ve babası dahil herkese olayı anlatır. 

Gelinlikçide de Doğa açık bir gelinlik giyer. Pembe yumuşak yumuşak kızı vazgeçirir. Kıvılcım ise bu karışmayı "Siz benim kızımı kapatmaya mı çalışıyorsunuz?" diye çıkışarak karşılık verir. Doğa o gün o an gelinlik bakmaz ama sonrasında oldukça üstüruplu bir gelinlik seçer. Nursema bu olayları da babasına şikayet gibi anlatır. 

Alev düğünden önce kız kıza yemek diye bir organizasyon yapar. Doğa akşam yemeğe çıkar. Annesi, kardeşi, anneannesi, teyzesi, komşu ve bir kaç arkadaşının olduğu yemek; alev'in ve mekan sahibinin olayı dansözlü zenneli bekarlığa veda partisine dönüştürür. Fatihlerin evinde Doğa'nın gece dışarı çıkası zaten olay olmuşken alev'in parti görüntülerini sosyal medyada paylaşmasıyla iyice probleme dönüşür. 

Doğa ve Çimen; babalarının sevgilisiyle tanışırlar. Kız manken gibi bir kızdır

Kıvılcım düğün sabahı buluştuğu kızına evliliği yolunda gitmezse dönebileceği bir evi olduğunu söyler. Düğün oldukça iyi başlamışken Alev'in sürpriz olarak Rio konseptiyle yarı çıplak dansçı kızları ortaya çıkarmasıyla iyice berbat olur. Fatihlerin taraf hemen düğünü terk etmeye başlar. 

Kıvılcım ise kendi davetlilerinin bile kızını paraları için Fatihlere verdiğini yakında onlara yaranmak için kapanacaklarını konuşmaları ile iyice kötü olur. Davetten çıkıp ağlamaya başlar. Ömer onun peşinden çıkar. Kıvılcım'ı ağlarken görüp yanına gider.


Hiç yorum yok:
Write comments