5.10.2023

Aldatmak 40. bölüm özet. Güzide Oylum'u vazgeçirmeyi başarabilecek mi


Oylum vurmak için gittiği Mualla hanımın sözlerinden etkilenir ve bebeğinin yanında kalma kararı alır. Anne babası ve Sezai polis savcı eşliğinde gider ama Oylum gelmez. Oylum'un en büyük destekçileri Nazan ve Kahraman'dır. 

Dayısı Ozan'ı takip edip çalıştığı yere gider. Yiğeniyle yüzleştiğinde Ozan'ın daha çok para kazanmak için Zeliş'in fikriyle çalıştığı inşaat firmasının bilgilerini rakip firmaya verdiğini öğrenir. Ozan bu yüzden artık kendi sektöründe kara listeye alınmış ve bu yüzden artık kendi işini yapamayacağını öğrenir. Ozan resmen hırsızlık yapmıştır

Güzide evde Can'ın mamasına katılan ilaçları mutfak dolabında bulamayınca evden birinin yardım ettiğini anlar. Başından beri şüphelendiği Zeliş'in telefon kayıtlarına Tolga sayesinde ulaşır. Zeliş'şn Can kaçırılmadan birkaç dakika önce Mualla'nın en yakın adamını aradığını öğrenirler. Zeliş'e sorduklarında kız suçu evdeki hizmetli kıza atar. Ozan da karısına inanır. Karı koca evi terk eder.

Ozan karısını da alıp mecburen babasına gider ve onun evine yerleşir. Orada Tarık'ın yiğeni ile tanışır. Güzide'ye karşı şer ittifaına Zeliş'in de katılacağı belli olmuş olur. 

Zeliş'in annesi de Güzide ile çok büyük kavga edip evden çıkar ve O da Mualla'nın yanında Oylum'a göz kulak olup Güzidelerden bilgi getirmesi karşılığında işe girer. 

Sezai kızına zaten öldüğünde miras kalacak mallarının bir kısmını verir. Kızı bunda bile art niyet arayıp memnun olmaz ama babasına iyi kızı oynamaya devam eder.  

Tolga'yı arayan biri elinde görmesi gereken görüntüler olduğunu söyler. Tolga adamla buluşup görüntüleri gördüğünde Behram'ın kendisine kurşun sıktırtarak nasıl Oylum'a şantaj yaptığını görüp kahrolur. Bu görüntülerle Oylum'a gider ama Oylum yine de gelmez. Kahraman da görüntüleri görüp kuzenin nasıl olup da karısını tehditle yanında tuttuğunu anlayamaz. 

Tolga görüntüleri Güzide'ye de gösterir. Kadın şoke olsa da Tolga'ya Oylum'un da kendisinin de evli olduğunu hatırlatıp bu işin peşine düşmemesini öğütler. Bölüm sonunda Tolga kendisine görüntüleri satan adamın daha önce babasına da satmış olabileceğini fark eder. Adam da onaylayınca Tolga hesap sormak için babasının yanına gider. 

Tolga babasına hesap sorarken orada Selin'le ilgili konuşurken karısının da orada olduğunu fark eder. Babasından karısının gerçekten hamile olduğunu öğrenir. Selin ile yüzleşir.

Güzide Yeşim'in verdiği vekalet ile Tarık'a kızını almak için dava açmaya hazırlanır. Yeşim o sırada bir yerde tezgahtar olarak işe başlar. Güzide'nin kendisine samimiyetle destek olmasından çok etkilenir. Ancak Tarık kızından ayrılma ihtimali olduğunu görünce Güzide'ye karşı bir atak yapar. Kızını da kullanarak Yeşim ile buluşup kadına yine beraber olabileceklerini ve böylece kızından hiç ayrılmayabileceği bir teklif yapar.

Sezai bir okul arkadaşlarına Güzide'nin bebeğinin değiştiğini bulmak istediğini söyler. Adam araştırır. Bölüm sonunda Güzide'nin bürosuna gelip o gün o hastanede 5 bebeğin doğduğunu ama bunlardan birinin kız yani Oylum olduğunu ama geri kalan 4 bebeğin erkek olduğunu söyler. Yani Güzide'nin kızı değil oğlu olmuştur. Tam o sırada içeriye Kahraman'dan Can ile çıkmak için izin almış Oylum girer ve konuşmayı duyar. 

Mualla sonunda oğluna kurşun sıkan adamı buldurur. Hemen Kahraman ile beraber adamın tutulduğu yere gider. Ancak adamı konuşturmak için fazla dövmüşlerdir. Muhtemelen adam kendisine tetiği çektireni söyleyemeden ölecektir. 


Hiç yorum yok:
Write comments