9.10.2023

Kızılcık Şerbeti 33. bölüm özet. Doğa'nın Kıvılcım'ı mahveden kararı


Cemre bebek geçen bölüm sonunda geçici velayetle babasına verilmişti. Doğa ve etrafındakiler şoke olurken Ünallar çok sevinir. Ömer ise şaşkındır. Onun tuttuğu şöförün şahitlik yapması Kıvılcım'ı kızdırır. Doğa'ya şoför tutulması fikrinin Fatih'ten çıktığını ve Ömer'in oyuna gelmesi Kıvılcım'ın Ömer'e tavır almasına sebep olur. Ömer de tabi ki bunun hesabını Fatih'ten sorar ve onu şirkette odasından kovar

Doğa ise bebeğini emzirmek için bile olsa eve gitmeyince hem sütü gelip ağrı yapar hem de karşı tarafta düşüncesiz anne olarak lanse edilir. Pembe hanım zaten hemen torunu için süt annesi aramaya başlar. Pembe hanım bebeğin üzerine çok düşer.

Nilay doğumu yaklaşınca ve Cemre bebek de gelince kapris yapıp tesettür partisi yapmak ister. Nursema annesi üzerine yıkınca bu işle ilgilenir. Lokantada kadınlar toplanıp kuran okuyup dua ederler. 

Alev herkese evleneceğini söylediği ve Pembe hanım her gördüğü yerde konuyu eştiği için eski aşkı Rüzgar Yener'le konuşmak ister. Ancak adamın direkt karşısına çıkmaktansa Rüzgar'ın bulunabileceği yerlere gider ama onu göremez. Rüzgar bir televizyon kanalında yöneticidir. Bir kadından küçük bir kızı varsa da kadınla evlenmemiştir. Bölüm sonunda Rüzgar kendisi Alev'in şirketine gelip "Beni arıyormuşsun" der.

Ertuğrul bey ve Ömer yurt dışına geziye toplantıya gider. Oradaki kişi onlara hediye olarak odalarına kadın gönderi. İki adam da kabul etmeyip aşağı inince hoş bir sohbet gelişir. Orada Ertuğrul bey kalbinde biri olduğundan bahsedip Nursema'yı tarif eder. 

Nursema emlakçıda çalışma olayını organize eder. Ertuğrul beye teşekkür hediyesi bir tablo gönderir. Kızının bir etkinliğine eve gider. Kız sözlendiğinden bahseder ama resim gösteremeden konu kapanır. Ertuğrul bey eve geldiğinde Nursema'yı oradan kocasının almaya geldiğini duyunca şaşırır çünkü Nursema'nın evli olduğundan habersizdir. 

Nursema Umut'un sabaha karşı eve gelmesinden rahatsızken bir de asılmak için bir kadın onu arayınca rest çeker. "Ben senin için babamın kartını bıraktım. Sen de benim için babamın yanında işe başlamalısın. Ben senin gece barda çalışmanı istemiyorum" der. 

Doğa ve Kıvılcım'ı avukat tedavi ve muayene için daha önce çalıştıkları bir hastaneye yönlendirir. Ardından Fatih'e haber verir. Fatih tam Doğa içeri girerken ona sataşsın diye iki kadın tutar. Kadınlar hem otoparkta hem hastaneye girerken Doğa'yı kızdırıp laf atıp aşağılar. Güvenlik de Doğa'nın bir türlü içeri girmesine üzerinizde metal var diyerek oyalar. Doktor da ona anlayışsız davranır

Kıvılcım kızının her şey sanki kasten üzerime geliyor lafını düşünür. Gerçekten de öyle görününce ertesi gün avukatla konuşmak için habersiz oraya gider. İçeriden Fatih çıkınca taşlar yerine oturur. Avukatla yüzleşip evdekilere olanları anlatır. Ardından kızıyla beraber bebeği alacaklarını düşünerek Ünal konağına gider. 
Fatih acımasızca bebeği alamayacaklarını ama Doğa'nın orada kalabileceğini söyler. Doğa kabul eder ama Fatih'in bir şartı daha vardır. Doğa artık en başta annesi olmak üzere ailesinden kimseyi görmeyecektir. Kıvılcım'ın haykırış ve yakarışlarına rağmen Doğa bu şartı da kabul edip eve girer. 

Hiç yorum yok:
Write comments