21.10.2023

Kızılcık Şerbeti 35. bölüm özet. Nursema İbrahim'in peşine düşüyor


Kızılcık Şerbeti 35. bölümde Ertuğrul beyin evinde karşılaşan Nursema'nın ailesi ve İbrahim'in ailesi birbirine girer. Mustafa Umut'u zor zaptederken Abdullah bey İbrahim'e tokat atar. İbrahim kendisini aklamak için Nursema ile ilgili ithamlarda bulununca Umut tekrar adamın üzerine yürümeye çalışırken Abdullah bey yine tokat atar. Ev sahibi Ertuğrul bey araya girince Ünallar evi terk eder. İbrahimlerin sonrasında kalmasına rağmen olaydan kafası karışan Ertuğrul bey onları da yollar

Ertuğrul bey ertesi gün Ünallarla konuşup olanları dinler. Ardından asistanının yönlendirmesiyle konunun 1 derece alakalısı olan Nursema ile konuşur. Nursema Umut'tan başlayıp ailesinin de kendisini istemediği biriyle evlendirdikleri için suçlu olduklarıyla bitiren uzun ve açık açık bir cevap verir. Ertuğrul bey Nursema'nın anlattıklarına inanır. Kızıyla konuşup İbrahim'le nişanı atmasını emreder. Mihri bu kez babasıyla aynı fikirde değildir ve ona karşı çıkar. 

Ertuğrul bey ertesi gün sabah namazına kalktığında kızının evde olmadığını anlar. Polis Mihri 18 yaşından büyük olduğu için bir şey yapamayınca adam kendi imkanlarıyla kızını aramaya başlar. Kızın başına bir şey geleceğinden endişe eden Ünallar da araştırır. Nursema da Mihri için korkar. O gece Umut önceden parasını aldığı için yine bara gitmiştir. Nursema'nın aklına Mihri ile yaptığı konuşmada bahsettiği bir otel gelir. Oraya gidip resepsiyondan İbrahim'e ulaşır. Nursema'yı kapıda gören İbrahim genç kadını içeri çeker

Aynı evde yaşadıkları için el alemin bir şey diyeceğini düşünen Pembe ve Abdullah; Doğa'yla Fatih'in nikahlanmaları gerektiğini düşünüp bunu söylerler. Doğa tabi ki tepki verir. 

Fatih Ömer'in de öğüdüyle Doğa'yı bebeğiyle beraber Kıvılcımlara götürür. Kıvılcım'a yaptıkları için açıklama yapıp özür diler. Kıvılcım onu "Herkes ikinci bir şansı hak eder" diye affeder.  

Ömer'in karısının yanına taşınmasına herkes çok şaşırsa da desteklerler. Ömer ve Kıvılcım çok mutludur ama rahatsızlığı ilerlemeye başlar. 

Ömer Rüzgar ile tanışır. Kıvılcım deneme çekiminde çok iyi olunca ona program yapması için ısrar eden Rüzgar'a ideailst eğitimci "Tamam" der. 

Ömer'in liseyi bitiren oğlu da şirkette işe başlar. Umut'a Fatih ters bir şey söylerken şirkette hala damada bir iş verilmediği için genç adam sıkıntıdan oyun oynamaktadır


Hiç yorum yok:
Write comments