10.11.2023

Kızılcık Şerbeti 38. bölüm özet. Fatih Doğa'ya yeniden evlenmek için teklifte bulunuyor


Doğa'nın ben başkasıyla oldum demesi Fatih'i çok kızdırır. Fatih deliye döner. Fatih; amcasıyla karşılaşır. Ömer kendisinde kalmasını ister. Kıvılcım'la ayrılacaklarını söyler. Fatih Doğa'nın söylediklerini amcasına anlattığında gün içinde de orada olduğunu ve kızın böyle bir şey yapmayacağını; yapmaya da zamanı olmadığını anlatır. Fatih'in de mantıklı bulur. 

Fatih; adamına Doğa'nın kanaldan çıkışını incelemesini ister. Gerçekten de Fatih inceler ve Doğa'nın bir şey yapmadığından emin olur. Sonra eve gidip Doğa'ya "Ben seni kabul ettim. Sen de beni kabul et. Affet. Tekrar beraber olalım"der. Doğa şaşırıp olanları Alev'e anlattığında o durumu anlar ve "Fatih senin bir şey yapmadığını biliyor bu yüzden affettim diyor" der ve yüzük verir. Doğa yüzüğü takar

Fatih Doğa'nın telefon kayıtlarını inceletir ve ünlü bir avukatla konuştuğunu görür. Kendisi barışmak isterken Doğa'nın avukatla konuşması onu kızdırır

Nilay; Pembe ve Abdullah'ın evlilik yıldönümlerini kutlamak ister. Lokantada kutlarlar. Alev'e Nilay bunu abartarak söyleyince kadın hırsından duramaz ve lokantadaki kutlamayı dışarıdan izler.  

Nursema kocasında artık gerginlik kalmasını istemez. Alttan alır. Umut akşam yapılacak kutlamaya gitmek istemez. Nursema anlayışla karşılar. Derken Abdullah bey adamından Nursema'nın iş yerine gitmesini ve işten çıkarılmasını buyurur. Nursema işe gittiğinde patron durumu anlatınca çok öfkelenen kız; babasına gider. İlk defa babasına karşı çıkar. Kocasının odasına da gidip artık işi bırakabileceğini söyler. Umut seve seve işi bırakır. 

Kıvılcım acı çekmektedir. Etrafındaki herkes şaşkındır ve Ömer'in bu yaptığına inanamamaktadır. Doğa da annesine destek olur. Metehan babasıyla Kıvılcım'ın ayrıldığına inanamaz. Alev de Ömer'e konuşmaya gelir. Kıvılcım Ömer'e hemen boşanma davası açar. En sonunda Ömer herkesin kendisinden nefret etmesi için yıldönümü kutlamasına arkadaşı olan bir kadınla gidip boy gösterir. 

Mihri  ve Çimen arkadaş olur. Beraber alış verişe giderler. Sonra da Kıvılcımlara giderler. Babası Kıvılcımlara gidip kızını almak isteyince eve davet edilir. Evde otururken Kıvılcım ve Ertuğrul bir tabloyla ilgili konuşurlar. Kıvılcım o tablonun sahibine hayranmış ve programına çağırmak için randevu almaya çalışmışmış. Ertuğrul bey tesadüfen o ressamı tanıyormuş ve Kıvılcım için bir randevu alır. Ertuğrul Ömer'e durumu anlatır ama adam ilgilenmediğini söyler. 

Alev hırsına yenilip Rüzgar'a evlenme teklif eder. Rüzgar kabul edince eve gelip kızı ister. Ünal ailesi de oradadır. Hatta nişan kurdelelerini Abdullah beyin kesmesini isterler. Alev ise Apo'sundan duruma müdahale edip bir şey söylemesini ister. Helin ise sevgilisi olan Rüzgar'ın Alev ile evlenmesine tepki verir. Rüzgar da ona posta koyar. 


Hiç yorum yok:
Write comments