14.11.2023

Safir 11. bölüm özet. Ateş Gülsoy şirket kimseye bırakmamakta kararlı


Safir dizisinde Ateş Feraye'ye ona aşık olduğunu söyler. Kadının cevabı gitmek istediğini söylemek olur. Ateş kırılsa da belli etmez. Eve dönerlerken Yaman da evine gittiği kadının evinden bir şey yapmadan çıkmış taksiyle evine gitmek istemektedir. Yaman'a 2 kişi saldırır. Yaman para vermek yerine onlarla dövüşür. Adamlardan biri onu bıçaklayacakken Ateş yetişip kardeşini kurtarır ama Yaman kendisiyle ters ters konuşunca kızıp ona vurur. Feraye dayanamayıp Ateş'e "Lütfen ona vurma" diyip kolunu tutar. 

Feraye Yaman için araya girince bu durum Ateş'in dikkatini çeker. Feraye Yaman'ı sakinleştirip eve getirebileceğini söyleyip onunla gider. Yaman yine kendisiyle ters konuşunca kadının sancısı tutar. Yaman telaşlanıp Feraye'yi hastaneye götürür. Bebeğin kalp atışlarını duyar. Haberi alan Ateş de hastaneye gelir. Doktor Yaman'ı bebeğin babası sandığında Yaman üzülür. 

Yurt dışında tedavi gören Bora uyanır. Babası hemen oğlunu eve getirtir ama bunu herkesten gizler. Vural'ın oğluna aşırı düşkünlüğü ve kızını hiçe sayması Bade'yi kızdırır ama yine de kardeşinin gelmesinden memnundur. Bora olay gecesiyle ilgili çok az şey hatırlamaktadır ama göle gidince her şeyi hatırlar. Kimseye olayı hatırladığını söylemez ve gizlice Gülsoyların konağını gözetler. Feraye'yi takip eder. Feraye okulda onu görür ama kimseyi inandıramaz

Feraye Ateş'e hala bebeğinin babasını sevdiğini söyler. Ateş de ona duygularını söylemek istediğini ama bunun ilişkilerini etkilemeyeceğini söyler. Ateş daha sonra sürekli Yaman'ın önceden söylediklerini Feraye'nin hal ve hareketlerini hatırlar. Ateş ikili arasında bir şeyler olduğunu fark eder. 

Hazal müştemilatta Cemile hakkında bilgi toplar. Feraye'nin babasıyla Cemile'yi tanıştıran bir kadın olduğunu duyar. O kadının peşine düşer. Cemilelerin odasına onlar uyurken girip kadının telefon numarasını alıp arar. Kadınla konuşur

Ateş yurt dışındaki şirketi devretmesinden kazandığı parayı Yaman'a verip karşılığında şirketteki hisselerini kendisine vermesini ister. Yaman kabul etmez. Yaman abisine ve Feraye'ye kızgınlığından şirkete geri döner

Ömer Gülsoy Vural'ın da isteğiyle kendisini saf dışı bırakmak isteyen Ateş'ten şirketi geri almaya karar verir. Vural kızına yönetim kurulu toplantısında Ömer beyin yanında oy kullanmasını ister. Bade Ateş'i gece tenha bir yere çağırıp toplantıyı haber verip şirkette yapılan kara para aklamayı anlar-tıp belgeleri gösterir. O gece Ömer bey haplarını içmediği için kriz geçirir. 

Herkes toplantıya gelir. Bade ve Gülfem oylamada Ateş'e Okan ve Ömer bey Yaman'a oy verir. Ömer beyin oyu iki oy sayılınca Yaman başkan seçilir ama Ateş hazırlıklıdır. Ömer beyin akıl sağlığının yerinde olmadığı raporunu kurula sunar ve başkanlık yine onda kalır. 

Ateş evde bir davet verir. Gelen herkese Feraye ile bebek beklediklerini Ömer Gülsoy'un da büyük dede olduğu için şirketi bıraktığını söyler. Herkes şaşkındır. Ateş Vural'la konuşup şirketten elini çekmesi için elindeki çanta dolusu parayı verir. Vural teklifi kabul edip parayı alıp gider. 

O sırada konağa kalabalık içinde sızan Bora Feraye'yi yalnız yakalayıp silah dayayıp az ilerde duran Yaman'ın canıyla onu tehdit eder. 


 

Hiç yorum yok:
Write comments