23.07.2015

Güneşin Kızları 6. bölüm özet. Emre ve Ali Selin yüzünden karşı karşıya geliyor


Kanal d ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Rana ve Haluk'un Ahmet isimli kardeşleri kimseye haber vermeden köşke gelir. Nazlı Haluk'un odasında ve bilgisayarında gördüğü kişinin babası olduğu konusunda ısrarlıdır. Savaş onu sakin olmasını söylese de dinlemez ve herkesin olduğu bir an Haluk'un karşısına geçip hesap sorar. 

Güneş kızı Nazlı'ya tüm bu yaptıkları için kızsa da Haluk olayı kabullenip eski kocasının şantaj yaptığını bu yüzden para gönderdiğini kabul eder.  Ama Güneş kendisine bunu söylemediği için Haluk'a kızıp tavır yapar. Bölüm sonunda Zafer Haluk'u aradığında telefonu açıp ailesini rahat bırakmasını ister

Ali eve götürdüğü annesini hala babasının dövdüğünde ısrarlıdır. Annesi öyle olmadığını söyler ama şifreleri bilen birinin yaptığı veya yaptırdığı bellidir. Haluk da eve giren kişiyi araştırmaya başlar. Ali mecburen babasından özür diler. 

Selin ortaya çıkan baba olayının ardından önce tek başına ağlar sonra kendisini dağıtmaya başlar. Emrelerin evinde parti yapmaya başlarlar. Ali bunu duyunca hemen gidip Selin'i oradan alıp eve getirir. Ertesi gün kızın keyfi yerine gelsin diye bütün gün Ali Selin'i gezdirir. Akşam onunla istediği bir yerde eğlence mekanına gider. 

Emre ise kendisini eken sevgilisinin nerede olduğunu merak etmektedir. Tuğçe'nin kışkırtmalarıyla Ali'den şüphelenir. Emre evin önüne geldiğinde arabada Ali ve Selin'i arabada sarılmış görür. Oysa ki Ali ağlayan kızı teselli etmektedir. Selin indikten sonra Ali'nin yanına giden Emre; arkadaşına kötü şeyler söyleyince kavga ederler. 

Nazlı babasını bulmakta ısrarlıdır. Savaş ona hayır diyemeyince onunla Urla'ya gidip kızın babasının akrabalarını bulması için onu götürmeye razı olur. Peri bunu anlayınca hemen annesine söyler ve İstanbul'dan gitmeden onları bulup eve getirirler. Haluk'un kaçaklardan haberi olunca eve gelip Savaş'ı kışkırtıp üzerine saldırmasına neden olur. 

Haluk yaptığı araştırma sonunda eski karısı Sevilay'ın evine girip onu darp eden adamı bulur. Adamı konuşturduğunda onu tutanın ablası olduğunu öğrenir. Kadına şantaj yapar. Savaş Haluk'u kızdırdığının ve başına geleceklerin farkındadır. Evden gitmek için hazırlanırken Nazlı ağlayıp Savaş'ı durdurur. Ertesi sabah Savaş ambulansla akıl hastanesine götürülür

  

Hiç yorum yok:
Write comments