2.04.2019

Söz Dizisi 76.bölüm özet. Savcı Derya tutuklanıyor

Savcı Derya Yavuz'u tutuklayıp merkeze getirir. Eylem durumu bilir ama Yavuz müdahale etmesine izin vermez. Usta'nın ve Kopuk'un da ifadeleri alınır. Tamirhane aranır ama bir şey bulunamaz. Savcı karşısına çıkarılmak üzere Yavuz'u götürürlerken Linda'nın emri üzerine Tarık'ın adamları yola pusu kurar. Yavuz'a ve araçtaki polislere ateş ederler. Yavuz pusuyu fark edip yere yattığı için kurtulur. Yanındaki polisin silahı ile adamları vurup kaçar. Bu haber üzerine hakkında arama kararı çıkar.

Eylem'i vurmak için gelen katili son anda Kopuk vurur. Eylem silah sesine dönüp tabancasını çeker; Kopuk'u Yavuz'un yanından hatırlayınca olay çözülür

Melisa'yı arayan Cahit; kızı korkutur. Nazlı'yı arayıp onda kalmak için izin isterken içeri giren Cahit'i görünce Melisa bağırmaya başlar. Nazlı sesleri duyup polisi arar. Eylem ve Derya'ya da haber verir. Herkes Melisa'yı ararken Tarık Cahit ve kızı yurt dışına çıkarmak için harekete geçer

Yavuz kendisini öldürmek için gelenlerden birisini konuşturur. Sözde kurulacak devletin başına geçecek kişi ile Linda ve Tarık'ın görüşeceği yeri ve zamanı öğrenir. Bu bilgiyi vermek için Usta'yı arar ama ulaşamaz. Bu kez Derya'nın evine girer. Kadını kendisini bir yere götürmesi için ikna eder. Neden gittiğini söylemese de gittiği yer buluşma mekanıdır. Yolda çevirmede bir polis Yavuz'u fark edip üslerine haber verir. Yavuz içeri girip sözde lideri alıp çıkarken başka bir savcının Derya'yı bir kaçağı saklamaktan tutuklayıp kelepçe takıp araca bindirdiğini görür.

Sınır ötesinde Dragan Ateş'i öldürecekken Albay Erdem ve ekibi tesise saldırır. Dragan üzerine bağladığı bombayı patlatıp Ateş'i ve timi havaya uçurmakla tehdit edip kaçar. Ateş bindirildiği araca üzerindeki vericiyi bırakıp arabadan atlar. Dragan en yakın adamıyla yakınlardaki bir kampa sığınır. Tim sinyalden yerini buldukları yeri çevirir. Dragan'ın içeride olup olmadığını görmek için içeriye sızarlar. Dragan kendisini kapısı çok sağlam bir yere kilitler. Tim de onu ve binayı havaya uçurması için şahinlere koordinat verir. Tesis bombalanır. 

Hiç yorum yok:
Write comments