11.03.2016

Kara Sevda 21. Bölüm özeti .. Kemal gerçekleri öğrenir soluğu karakolda alır

Geçen bölüm ne güzel sevinmiştik. Kemal ile Nihan arasında beklenen öpüşme gerçekleşti diye.  Bölüm bu görüntüyle başlar. Ancak Kemal sonrasında kendine gelir ve bu hareketin olmaması gerektiğini söyler bi de üstüne özür diler. Kemal pişman olmuştur. "Ben bu ilişkiyi günah gibi yaşıyamam" der. Nihan ile tartışırlar.

Emir Taner'in ölüm emrini verir. Kemal ve Emir telefonda tartışırlar. Emir Kemal'e "Üç vakte kadar bir seçim yapmak zorunda kalacaksın. Kardeşlerin sözkonusu olduğunda bakalım ne yapacaksın." der. Kemal Tarık'ı arar.  Ancak Tarık triplerdedir. Anne babasına da trip atar. 

Nihan evine döner. Evde Emir herkese hesap sorar. Kavga sırasında Zeynep bir sırrı olduğunu farkeder. Önder'i sırrı bildiğinde inandırıp konuşturmaya çalışır. Emir'i de sıkıştırır. Asu; Kemal'in duygularını bilmesine ragmen yine de Kemal'i istemektedir. Fehime hanıma gider Hakkı bey ve şirketle ilgili gerçekleri konuşur. Fehime destek vereceğini söyler. Fehime Kemal'e gider. Nihan'a "Oğlumu rahat bırak" der.Akşam da Kemal'e "Nihan'ı bırak, Asu'yu al" der. Önder'in yardımlarıyla Leyla şirketteki vekaletini iptal edip yönetim kuruluna katılır. Red oyu kullanır. Vildan ve eşi Leyla ile ilgili tartışırlar.

Vildan Galip ile tapuya gittiğinde Leyla'nın evini Galip'in tek başına aldığını öğrenir. Bozulur ancak yapacak birşeyi yoktur.

Hakkı hala evlilik için ısrarlıdır. Asu Kemal'i öper. Bu sahneyi Nihan görür ve kahrolur. 
Nihan ve Asu; Kemal'le ilgili konuşur. Nihan aradan çekileceğini söyler.

Emir Nihan'a Tarık ile ilgili gerçeği anlatır. Kemal'de olayı araştırmaktadır ancak bulduğu deliller hiçte istediği gibi değildir. 
Tarık'ta paniklemeye başlamıştır. Tarık'a son darbe sevgilisinden gelir. Emir'in direktifiyle; Tarık'ın sevgilisi Kemal'e kanlı gömleği verir. Kemal Tarık'la yüzleşir ve Tarık'ın ağzından gerçeği duyar. 

Bakalım Kemal ne yapacak. O karakoldan içeri girecek ve abisini ihbar edecek mi?




Hiç yorum yok:
Write comments