13.03.2016

Göç Zamanı 7. Bölüm Özeti. Cennet çocuklarına kavuşur

Geçen bölüm Güneş hastaneye götürüldüğünde erkek olduğu öğrenilmişti. Yılmaz'ın otel odasına eşi Sevgi girmişti.

Bölüm bu gerginliklerle başladı. Yemin gibi O da elinden alınmasın diye ilk günden itibaren erkek olduğu gerçeğini saklamıştır. Hanım Güneş'i Kiraz'ı zorla alıp evine götürür.

Yılmaz'ın otelde biriyle olduğunu düşünen Sevgi bu kez haklıdır. Hande geçen bölüm Yılmaz'ı içirip gizlice içeri girmişti. Şimdi ise beraber olduklarına inandırmaya çalışmaktadır.

Veysel Hanım'ı arar. Faysal Ağa artık sadece başlık parasını değil, kabahat parası dediği bir parayı da istemektedir. Tamı tamına 100.000 tl.. Eger kendisine bu para verilmezse Yemin'i öldürecektir.

Hanım parayı Cennet'ten ister. Eger parayı verirse çocuklarını da verecektir. Cennet kara kara parayı nereden bulacağını düşünmeye başlar.

Bilal Hanım'a "çocuklara iyi davranmasını" tembihler. Yemin'e de "kardeşinle ilgilen" der. Bilal bey Kiraz ve Yemin'e cep telefonu alır İkili kızları alışverişe, kuaföre, psikoloğa götürüler. Kuaförde Kiraz'a ajanstan oyunculuk teklifi gelir. Kiraz Hanım'dan ajansa kayıt için yazılı izin alır.

Bilal ve Artem konuşur. Bilal Artem'e ortaklık teklif eder ancak Artem reddeder. Kendini aklamak için Sevgi'nin peşine birini takar. Bilal ile buluştuğunu görür. Sevgi'yi Bilal konusunda uyarır.

Zümrüt cafedeki işinin yanı sıra Yusuf'un da iş teklifini kabul eder. Demir de Zümrüt'e yakın olmak için aynı okula yazılır. Zümrüt Demir'e para meselesini anlatır. Demir de arabasını satılığa çıkarır.

Sevgi Bilal'den Cennet'i ikna edip yemeğe çağırtır. Aynı anda Yılmaz'ı da aynı restauranta götürüp Cennet'e kızmasını sağlamaya çalışır ama başarılı olamaz. Plan değiştiren Sevgi parayı Cennet'e verir.

Yemin Bilal bey'in direktifiyle Leyla'ya yaklaşmaya çalışmakta ama pek başarılı olamamaktadır.

Hanım parayı alır çocukları Cennet'e verir. Evde sevinç havası vardır

Gençler gece dışarı çıkar. Cennet'e biraz emrivaki yaparak Zümrüt'ü de götürürler. Geceye Yemin de katılır ve kavga çıkar. Kalıbından beklemezdim ama Demir Yemin'i döver

Artem Zafer'i yakalatır. Yılmaz'a götürür. Fakat Hande gene bi dolap çevirip Zafer'i ve tabiki kendisini kurtarır.

FİNAL : Cennet Yılmaz'ın odasında akçayılan bohçasının yarısını bulur


Hiç yorum yok:
Write comments