13.03.2016

İlişki Durumu Karışık 34 bölüm özet - Elif boşanmayı kabul eder ama şartı vardır

Geçen bölüm Can Ayşegül'ün evine gelmiş. Kendisini yanlış anladığını söyleyip onu öpmüş; Murat  da onları görmüştü.Bu bölüm bu sahnenin devamı olarak Ayşegül Can'a tokatı basar. Can'ı evden kovar Can gitmek istemez. Son sözünü söyler: "Sen evlisin. Boşanmadan olmaz". Can Elif'i boşanmaya Murat ise boşanmamaya ikna etmeye çalışır. Elif istemezse boşanma zor görünmektedir.

Mediha Elif'i arar. Ayşegül'ü rezil etmek için taktikler verir. Elif televizyon'da kadın programına çıkıp "Biz mutluyduk Ayşegül aramıza girdi. Çık aramızdan" der. Programı seyreden kişiler Ayşegül'e tavır yapar. Mediha'nın ev hapsi; Naci ise Ona kırgınlığı devam etmektedir. Mediha sonunda İsmail dedeyi ve hizmetçiyi ilaçla uyutur ve Naci'ye gidip; Naci'yi Ona gelecek görücüden kurtarır.

Murat ve Can Ayşegül'ün evinde kavga ederler. Murat Ayşegül'den özür diler ve Can'ın daha boşanma davasını açamadığını söyler. Ayşegül Can'ı kovar ama Can bütün gece bankta sabahlar. Ayşegül'ün evinin önünde basın vardır. Can içeri girmiştir bu kez dışarı çıkamaz.

Handan Ayşegül'e dergide yazı işi bulur. Ancak bu olayın ardından da Murat çıkar. Dergide kadrolu eleman olacaktır. Ama sözleşmede özel hayatla ilgili bir kısım rahatsız edicidir. Murat ve Elif yine ittifak yaparlar. Mediha ve Elif de yeniden birliktedir. Elif'in boşanmak için tek istediği vardır... Ayşegül'ün evi 


Hiç yorum yok:
Write comments