3.03.2016

Kara Sevda 20. bölüm. Nihan'ı Taner kaçırmış

Kemal Tufan'dan Karen'in katilinin adresini alır ve oraya gider. Tabi ki abisi ile karşılaşır çok şaşırır. Kemal bu duruma inanmak istemez ve Emir'den şüphelenir ve tartışırlar. Emir Kemal'i Tarık'la tehdit eder. "Eger işin peşini bırakmazsan abini tutuklattırırım"  Kemal Tarık'ı uyarmaya çalışsa da o bunu dinlemez.

ZeynepNihan ve Emir 'in evlilikleri ile ilgili bir terslik olduğunu hisseder. Olayın peşine düşer. Nihan çok içmiş bir şekilde Emir'e ters ters laflar eder. Restleşirler.Vildan Leyla' evinden kovar. Kemal onu bir süreliğine kendisine taşımaya ikna eder. Leyla eviyle vedalaşır ve Kemal'e gelir.


Geçen bölüm başlayan Kemal'in Nihan'a "evliliğin bitmeden benden uzak dur" tripleri; yine ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olur.Asu Kemal'le amcasının hiçbir tedaviye cevap vermediğini ölmek üzere olduğunu söyler. Hakkı bey Kemal'den Asu ile evlenmesini vasiyet eder. Ancak Kemal "Kalbimde Nihan varken Asu'ya umut veremem" der. Asu bunu duyar ve yıkılır.

Nihan'ı takip edenler onu atölyesini basarak kaçırırlar. Kemal de Emir'de ayrı ayrı kollardan sevdikleri kadını ararlar. NihanTaner(Karen'in kocası)in kaçırdığı öğrenilir. Taner hem Emir'den karısının intikamını almak istemektedir.Planlar yapılır. Herkes geceyi endişe ile geçirir. Farklı yollar Nihan'ı kurtarmayı denerler. Kemal Emir'den önce yetişip ipi gögüsler. İlk öpüşmelerini izledik :)))


Hiç yorum yok:
Write comments