26.03.2016

Kiralık Aşk 39. bölüm özet. Mavi saçlı kız tam tahmin ettiğim gibi Galo'ymuş :)

Bölüm Ömer'in rüyasıyla başlar. Ömer Defne ile ikisini yatakta yaramazlık yaparken görür. Bu rüyanın ve baharın etkisinde ustasına gider. Evleneceğinin müjdesini verir. Sinan Yasemin'e gidip hayır işi için basın desteği ister. Yasemin hiç düşünmeden evet der. Passionis ve Cherie'ye grip aşısı yapmak için bir doktor gelir. Doktor Defne'nin çocukluk aşkı çıkar. Ömer biraz kıskanır.

Derya Ömer'in asistanlığından bunalmış bir vaziyette Defne'ye gelir. Defne birkaç saatliğine eski işine dönüp Derya'yı dinlendirir. Komik sahneler gerçekleşir. Neriman ve eşi, Serdar ve eşi bahar sarhoşudurlar. İso'ya mahalleden talip çıkmıştır. Nihan koşarak anlatmaya gelir ama İso istemez. Ama evde yine de kızla İso'yu buluştururlar. İso istemediğini kıza kesin bir dille anlatır. Koray şirkete döner. Aşı olayı sırasında komik olaylara sebep olur.


Ömer'in dedesi ustayı ziyaret eder ve evleneceğini öğrenir. Sevinir ama buruktur. Aralarını düzeltmesi için Defne'yle konuşmaya karar verir. Evine gider. anneanneyle tanışır. Ömer Defne'nin Passionis'e geçmesini istemektedir. Yasemin'i çağırıp konuyu konuşurlar. Yasemin'in konudan haberi yoktur. Ama evlenecekleri için olduğunu öğrenince izin verir. Çok sevindiği için akşam ikiliyi ve Sinan'ı evine çağırır. Son anda kadroya Fikret'te dahil olur. Orada Ömer'in sevgilisinin Defne olduğunu öğrenir ve bozulur.

Yemekte Defne Ömer aşkının hikayesini dinledik. Defne sarhoş oldu. Ömer onu kendi evine götürdü. Yatağa yatırdı ama bu kez Ömer'de onun yanında yattı. Sabah beraber uyandılar. Sinan ve Yasemin cephesi tam alev aldı buralar boyutundaydı. Dizinin sonunda ise çoook önceki bölümlerde tam tahmin ettiğim bir şeyi öğrendik. Yıllar önce Ömer'e annesi ile ilgili öğüt veren ve bir arma hediye eden mavi saçlı kız Galo'ymuş




Hiç yorum yok:
Write comments