23.03.2016

Kış güneşi 5.bölüm özet. Fatma ana Efe'yi görür. Leyla durumu öğrenecek mi?

Efe geçen bölüm Mazhar'la Leyla'nın öpüştüğünü görmüş; eskiden gördüğü görüntüyü hatırlamıştı. Babasının ölümünün en çok Mazhar'a yaradığını düşünüp; bu ölümden Mazhar'ı sorumlu tutar. Burak Efe'ye telefonda mesaj bırakırken analığı Fatma konuşmayı duyar işkillenir. Efe hatırladıklarını Nisan'a anlatır. Nisan inanmak istemez. Leyla Mete'nin durumunda işkillenir; Nisan'la konuşurlar. Kadim'in evini polisler sarar. Kaçmaya çalışırken vurulur. Efe'yi arar. Efe ve Nisan gidip onu kurtarırlar. Burak'ın evine götürürler. Kurşunu bir şekilde çıkarırlar.

Seda Yakup'un zoruyla bebeğini aldırmak için kliniğe götürülür. Ama yalvar yakar kurtulur. Annesiyle buluşup olanları anlatır. Mete ile konuşmak için evlerine gelir. Nisan ve Efe ile yüzleşir. Nisan ve Efe beraber tekrar baştan başlayacaklarını söyler. Seda şaşırır. Son kozunu oynar ve bebeği söyler. Herkes şoktadır. Üzerine birde Yakup'un bebeğini aldırtmak için zorladığını anlatır.

Mazhar Yakup'a silah kaçakçılığı işine bulaşmak istemediğini söyler. Kadim'i yaralı kaçıranın Mete olduğunu öğrenen Yakup komiser Reşat'a ortadan kaybolmasını söyler. Sonrasında Yakup Reşat'a Mazhar'a silah kaçakçılığına devam etmesi için şantaj yapırtır. Efe Yakup'a gidip bebeğe dokunmaması için tehdit eder. Efe Seda'ya gidip "bebek benim için önemli ama seninle devam edemeyiz" der. Seda kendini ilaç içmeyi düşünmektedir. Nisan ve Efe herşeyden kaçıp balığa çıkarlar; konuşurlar. Burak'ın evinden çıkarken Fatma ana görüp bayılır ve olayın peşine düşerek köşke kadar gelir. Orada birbirleriyle bağrışan Efe ile Leyla'yı görür ve seslenir. "Oğlum, Efe"



Hiç yorum yok:
Write comments