22.03.2016

Paramparça 58. bölüm özeti. Deniz annesinin pavyon afişini görür

Geçen bölüm Deniz parayı tamamlamış Rahmi beyin yüzüne çarpmıştı. Bu sahneyi Cihan görmüştü. Bu bölüm Cihan babasını sıkıştırıp olanları öğreniyor. Ve tam tahmin ettiğim gibi "olayda Deniz'in günahı yok ki. Deniz iyi çocuk" diyor. Özkan da Deniz'in annesinin gittiği pavyona gidip bilgi toplamaya çalışır. Hesabı ödeyemediği için Cihan'ı aradı ve durumu da anlatır. İki baba kızları ve Deniz için endişelidirler.

Dilara doğum yapar, bebeğine babasının adı olan "Demir" ismini koyar. Cihan buruk, Dilara ezik. Kızlar özellikle Cansu bebeği çok seviyor. Ozan hastanede küçük bir kavga çıkarıyor.
Bebekle beraber eve geldiklerinde yardımcıları Emine babasının vefat ettiğini öğrenir ve oraya gider. Evi idare etsin diye Keriman'ı çağırmak zorunda kalırlar.

Cihan geçen bölüm Ozan'ın parasını kesme kararı almıştı. Ozan bu bölüm bunu farketti. Şirkete gitti ve bir konuşmaya kulak misafiri oldu. Megerse sevgilisi babasından 250.bin tl almış. Babasına yüklenir ama asıl kızdığı tabi ki sevgilisidir.

Deniz daha küçük ve eski bir ev alıp taşınmada ısrarlıdır.
Bu arada Deniz'in kabadayı olan babası hapisten çıkmış. Nergis'in peşine düşmüştür. Çocuğundan haberi yok tabi henüz. Deniz'in de babasından haberi yok.


Ayşe arkadaşına Hazal'ın söylediklerini dinletir. Hazal terapi sırasında cep telefonunu Ayşe'nin muayenehanesinde unutur. Cihan almaya gittiğinde Ayşe ile bir yakınlaşma içine girerler. Bence Ayşe bayağı bayağı yürüyor Cihan'a.

Kızların doğum günü yaklaşmıştır. Hazal bütün vurdum duymazlığı ve bencilliğiyle parti için hazırlanır. Cansu ise doğum gününü Deniz ile başbaşa geçirmeyi planlar. Ancak Hazal'ın bir planı vardır. Bu yüzden yalvar yakar Cansu ve Deniz'i oraya çağırır.

Deniz ile Cansu'yu kıskandığı için; Cansu'nun odasında bulduğu Nergis'e ait afişi çerçeveletip Cansu'ya hediye eder. Deniz annesinin pavyon afişini görür. 

Vakıfta Dilara'yı bir arkadaşı arar. Dilara bebeği olduğu bilgisini paylaşır. Macide duyduğu bu haberle şaşkına döner.







Hiç yorum yok:
Write comments